Hvordan tilsluttes printeren til Wi-Fi, hvis der ikke er nogen WPS-knap på routeren?

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag. Fortæl mig hvordan jeg tilslutter Canon PIXMA G3411 MFP via WIFi til ASUS RTN 12-routeren i alle de instruktioner, som jeg fandt, at du har brug for, for at trykke på WPS-knappen, men den findes ikke på routeren. Hvad skal jeg gøre? Mange tak for din hjælp.

Svar

God eftermiddag. ASUS RT-N12 router har mange ændringer (+, VP, C1, D1, D, P). Hvad er dit? Det er bare, at ASUS RT-N12 har en WPS-knap.

Under alle omstændigheder kan du prøve at aktivere WPS på routeren for at forbinde printeren via webgrænsefladen. For at gøre dette skal du gå til routerindstillingerne (i dit tilfælde ASUS-routerindstillingerne). Normalt når der ikke er nogen WPS-knap på routerhuset (hvilket er meget sjældent), skal der i indstillingerne i WPS-sektionen ("Trådløst netværk" - "WPS") være for at aktivere denne funktion.

Men du kan gøre ellers. I instruktionerne til printeren eller på selve printeren kan der også angives en PIN-kode. I manualen til Canon PIXMA G3411 fandt jeg følgende oplysninger (du skal udskrive oplysninger om printerens netværksindstillinger):

Denne PIN-kode kan angives i et specielt felt i routerens indstillinger, og printeren opretter forbindelse til routeren. På ASUS-routere kan dette gøres i afsnittet "Trådløst netværk" - "WPS". Indtast blot printerens PIN-kode i feltet "Client PIN-kode" og klik på "Start".

Eller på ældre webgrænseflader:

Du kan læse om WPS-indstillinger på routere fra andre producenter i denne artikel: Hvad er WPS på en Wi-Fi-router? Hvordan bruges WPS-funktionen?

Prøv det, printeren skal oprette forbindelse til routeren.

26.11.19

1

Spurgt af Konstantin

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to Connect a Printer With MobileSmart Device Using a WPS ButtonEpson XP-8600 NPD6318 (September 2024).

essaisrff-com