Hvordan slukker jeg Wi-Fi med knappen på bagsiden af ​​min TP-Link-router?

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag! Jeg ville være taknemmelig, hvis du kan fortælle mig løsningen på det næste spørgsmål. Jeg købte en TP-LINK TL-WR940N router specielt til den, fordi på bagpanelet (jeg vedhæfter et foto) er der en wi-fi-deaktiveringsknap.

Selve routeren fungerer korrekt, men jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg deaktiverer Wi-Fi ved hjælp af denne knap (wi-fi / vps)? Jeg prøvede det i lang tid og kort og to gange har jeg stadig Wi-Fi! Jeg ved, at Wi-Fi også kan slukkes programmatisk, men det er praktisk for mig at bruge knappen. Fortæl mig, hvordan jeg skal trykke på denne knap, så wi-fi'en slukkes? På forhånd mange tak!

Svar

God eftermiddag. Wi-Fi / WPS-knappen på TP-Link-routere fungerer normalt som følger:

Prøv at gøre alt igen. Hvis det ikke virker, kan selve knappen blive brudt. Vær opmærksom på Wi-Fi- og WPS-indikatorerne. Om WPS-funktionen er aktiveret, når der trykkes på denne knap.

Bare i tilfælde forlader jeg et link til instruktionerne om, hvordan du slukker for routeren eller Wi-Fi-netværket. Der viste jeg også, hvordan man deaktiverer det trådløse netværk gennem routerens indstillinger.

08.08.19

2

Spurgt af Angelina

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP-Link Deco M9 Plus Smart Home Mesh WiFi System (Kan 2024).

essaisrff-com