Hvorfor kun på TL-WR841N Strøm er tændt, alle indikatorer er tændt og Nulstilling fungerer ikke?

Pin
Send
Share
Send

Router TP-Link TL-WR841N.

Udbyder Triolan (Ukraine).

Enhedens levetid er ~ 2 år.

Forbindelser: 1 pc via LAN-port og 2-3 enheder via Wi-Fi.

På et tidspunkt forsvandt routerens adgangspunkt (på alle enheder). Efter kontrol af routeren var kun strømindikatoren tændt, og hvert 10-15 sekund lysede alle de andre op i et sekund. Internettet på pc'en via LAN-kablet fungerede heller ikke (det ser ikke netværket, som om der ikke var noget tilsluttet). Jeg sluttede det direkte til computeren, Internettet fungerede fint, det vil sige, det handler ikke om udbyderen. Nulstil-knappen reagerer ikke på nogen måde på et langt tryk (10+ sekunder), flere tænd / sluk-skift af routeren og kabler var ineffektive.

Det er første gang, jeg støder på dette, så jeg beder om hjælp til dette spørgsmål. Tak på forhånd.

Svar

Der var et lignende spørgsmål om TP-Link TL-WR841ND. Sandt nok havde forfatteren af ​​dette spørgsmål kun strømindikatoren på routeren. Og du har stadig alle indikatorerne tændt hvert 10-15 sekund. På disse routere lyser normalt alle indikatorer, når routeren er tændt. Så er kun strøm tilbage, og inden for ca. et minut starter routeren op, og de andre indikatorer lyser gradvist op. Måske genstarter TL-WR841N automatisk i dit tilfælde disse hver 10-15.

Jeg tror, ​​problemet er med enhedens hardware. Det vil sige noget med jern. Det er usandsynligt, at dette er en softwarefordeling. Og det giver næppe mening at forsøge at gendanne det i henhold til denne instruktion. Desuden reagerer det ikke engang på knappen Nulstil.

Måske skyldes dette strømforsyningen. Du kan finde en strømforsyningsenhed med de samme egenskaber og forsøge at forbinde routeren gennem den.

TP-Link TL-WR841N er en pålidelig router, men af ​​en eller anden grund gav din op. Selvom jeg allerede har arbejdet i to år. Måske var der en form for spændingsfald i lysnettet. De er meget bange for dette.

25.07.19

0

Spurgt af Bogdan

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP Link TL WR841N Wireless N Router Hard Reset and setup again (Kan 2024).

essaisrff-com