Smartphone som router. Hvordan opsættes og bruges?

Pin
Send
Share
Send

Hej Sergey! Hvis du kan hjælpe med dette spørgsmål. Jeg vil bruge min smartphone (Meizu M8 Lite) som en router. Mit antidiluvianske internet fra Rostelecom med en hastighed på 5 Mbit / s (maksimum!) Jeg har lige fået det.

Kan dette gøres? Og har du brug for specielle indstillinger for at etablere kommunikation med en pc. Som WiFi-adapter valgte jeg TP-LINK Archer T1U-modellen (jeg har ikke købt den endnu). Dit råd er meget nødvendigt. Tak på forhånd.

Svar

Hej. Ja, næsten enhver Android-smartphone kan bruges som en Wi-Fi-router. Inklusiv din Meizu M8 Lite. For at oprette forbindelse til andre enheder til internettet via et Wi-Fi-netværk. Dette kaldes "Access Point". Når en smartphone distribuerer mobilt internet.

Din Meizu M8 Lite skal også have tilstanden "Hotspot" i indstillingerne. Det kaldes sandsynligvis "Mobile Network Sharing". Placeret i indstillingerne i afsnittet "Modem og adgangspunkt".

I afsnittet "WLAN-hotspot" kan du ændre Wi-Fi-netværksnavnet, adgangskoden og om nødvendigt skjule netværket.

Jeg skrev om opsætningen i artiklen: hvordan man distribuerer internettet via Wi-Fi på en Android Meizu-smartphone. Du har en nyere smartphone, indstillingerne kan være lidt anderledes.

For at forbinde din computer til Wi-Fi-netværket på din smartphone skal du bruge en Wi-Fi-adapter. Men i dit tilfælde anbefales TP-LINK Archer T1U ikke! Dette er en af ​​de få adaptere, der kun kan oprette forbindelse til Wi-Fi ved 5 GHz. Han vil simpelthen ikke se netværk på 2,4 GHz. Og smartphonen distribuerer Wi-Fi ved 2,4 GHz. Ikke alle smartphones har funktionen til at distribuere Wi-Fi på 5 GHz. Jeg kan ikke personligt kontrollere det, der er ikke sådan en telefon. Men jeg kiggede på oplysningerne på internettet. Specifikt på Meizu, startende med Flyme 7-firmwaren, blev det muligt at vælge den frekvens, hvor adgangspunktet skal fungere.

Disse indstillinger findes i afsnittet "WLAN-adgangspunkt". Du kan tjekke.

Men jeg anbefaler at vælge en anden Wi-Fi-adapter. Dual-band kan bruges, som understøtter forbindelse til 2,4 GHz og 5 GHz-netværk. Det bliver mere alsidigt.

Jeg ved ikke, hvor vigtigt det er for dig at oprette forbindelse via Wi-Fi, men du kan bruge din smartphone som et modem til en pc ved at tilslutte den via et USB-kabel. Så du kan undvære at købe en computeradapter.

Yderligere, hvad angår hastighed og takster. Så vidt jeg forstår, har du nu ADSL Internet med hastigheder op til 5 Mbps. Jeg kan ikke engang forestille mig, hvilken operatør du har på din telefon, hvilken type dækning (3G / 4G), hastighed, hvilken takst der er forbundet osv. Jeg mener, at hastigheden kan blive endnu værre gennem en mobiltelefon som router. Det kan være dyrt. Du skal oprette forbindelse til en gunstig takst (helst naturligvis ubegrænset) for at få adgang til Internettet fra din operatør på en smartphone. Det er meget vigtigt, at operatøren ikke blokerer distributionen af ​​Internettet! Nu blokerer mange operatører distributionen af ​​Internettet fra telefonen eller kræver et separat gebyr for dette.

Du kan kontrollere hastigheden på internetforbindelsen på din smartphone ved hjælp af denne instruktion.

03.02.19

11

Spurgt af Andrey

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: এবর WiFi বযবহর করত পরবন সবই 4G Mobile Wifi Router Huawei E5573C, 4G Wifi Router (Kan 2024).

essaisrff-com