Ingen router ser WAN-udbyderens kabel (fungerer på pc'en)

Pin
Send
Share
Send

Hej! Vi har købt en TP-LINK TL-WR841N router. Alt fungerede i en uge. I morges forsvandt Internettet på hovedcomputeren, der er forbundet til routeren via et LAN-kabel, og på andre enheder, når der er forbindelse til Wi-Fi, er der heller ikke noget internet.

Alle computere har en gul internet-trekant tændt. WAN-lampen på routeren er slukket. Jeg læste på dit forum, at WAN-porten kunne brænde ud, forsøgte at ændre firmwaren og omkonfigurere LAN-porten til WAN - intet hjalp. Jeg købte en ny router Asus RT-N12 igen finder ikke WAN. Lampen er slukket. Jeg ringede til udbyderen med internetindstillingerne, alt er i orden. Når du tilslutter et netværkskabel direkte til din computer, fungerer internettet. Kontrolleret, at alle de nyeste drivere er installeret. Jeg håber på din hjælp.

Svar

Hej. Som jeg forstår det, læste du artiklen routeren ikke ser internetkablet. WAN-porten fungerer ikke. Jeg tror, ​​problemet er hos udbyderens side. Noget i deres udstyr eller i selve kablet. Ikke i WAN-porte på dine routere. Nu vil jeg forklare, hvorfor jeg tror det.

Selv når Internettet ikke fungerer eller ikke er konfigureret på routeren, når kablet er tilsluttet WAN-porten på TP-LINK-routeren eller ASUS, vil internetindikatoren (WAN) være tændt. Det kan lyse orange på TP-LINK (dette indikerer, at kablet er tilsluttet, men internettet ikke fungerer), eller det kan bare lyse, men ikke blinke på ASUS. Du kan tjekke. Tag et netværkskabel (som følger med routeren), tilslut den ene ende til netværkskortet på din computer og den anden til routerens WAN-port. Og du vil se, at selve porten fungerer (ved indikatoren på routeren). Det kan ikke være, at der er problemer med WAN-porten på to routere.

Jeg har ikke glemt, at når kablet fra udbyderen er tilsluttet direkte til computeren, fungerer internettet. Jeg har allerede set flere tilfælde, hvor internettet på en pc fungerer uden problemer, og routeren simpelthen ikke ser internetkablet. Svarer ikke på dens forbindelse.

Hvis udbyderen ikke ser nogen problemer i sig selv og ikke kan hjælpe eksternt, så lad ham sende specialister. Det kan være nødvendigt at krympe netværkskablet fra din side eller fra udstyrssiden. Måske noget med det udstyr, der er installeret i huset. Lad dem finde ud af det.

Jeg kunne selvfølgelig tage fejl. Men jeg tror, ​​at problemet ikke er i indstillingerne eller i routeren.

26.09.18

0

Spurgt af kristina

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to connect rooms without Ethernet cable (Kan 2024).

essaisrff-com