Wi-Fi glitches gennem forskellige Tenda- og TP-Link-routere

Pin
Send
Share
Send

Hej. På et tidspunkt begyndte min Tenda N301-router, der blev købt i juli 2017, at distribuere internettet dårligt: ​​websteder åbne i lang tid, hastigheden er lav. Desuden blev det bekræftet på 4 enheder: Acer laptop, HTC og iPhone og XBox. Der var en følelse af, at signalet var ved at bryde igennem, så igen "stalling", fordi med jævne mellemrum "fløj" Internettet. Den direkte forbindelsestest viste stabil internetdrift og den hastighed, der blev angivet af udbyderen. Der var forsøg på at ændre kanalen fra 1 til 13 og auto-tilstand, en analyse af kanalernes fylde blev udført gennem speciel software, problemet blev ikke løst, typen af ​​sikkerhed ændret. Intet hjalp.

Dernæst blev to TR-Link routere konfigureret og testet, situationen er den samme: dødt internet, der lejlighedsvis viser tegn på liv. Derefter danner jeg via den bærbare computer en trådløs forbindelse (den bærbare computer distribuerer nu Wi-Fi), og se, alle enheder begyndte at "flyve" som før. Jeg tjekker: den bærbare computer distribuerer internettet på kanal 11, et godt signal og stabil drift. Hjælp mig med at finde ud af problemet.

Svar

Hej. Mere specifik information om selve problemet. Er det bare en dårlig hastighed, eller falder signalniveauet? Du skrev, at Wi-Fi-signalet "går i stå".

Tjek også:

  1. Hvad er hastigheden med en direkte forbindelse, og hvad sker der via en router via Wi-Fi på forskellige enheder.
  2. Hastighed ved tilslutning via kabel fra en router.

Det er naturligvis underligt, at situationen ikke har ændret sig efter udskiftning af routeren med TP-Link, og når man distribuerer Wi-Fi fra en bærbar computer, fungerer alt godt og stabilt.

Dette svarer meget til støjproblemet. Er der nogen kilde til interferens i nærheden af ​​routeren? Hvornår har du skiftet kanal, gemt indstillingerne og genstart routeren?

Du kan besvare dine spørgsmål i kommentarerne. Lad os tænke videre.

16.01.18

3

Spurgt af Igor

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP-Link Wireless Powerline Setup Tutorial Video (Kan 2024).

essaisrff-com