PPPoE-forbindelsesproblem på TP-Link TL-WR841N V8

Pin
Send
Share
Send

Hej, du er mit sidste håb, jeg har en TL-WR841N V8-router, jeg prøvede at blinke den for at nulstille indstillingerne, men intet ændrede sig ... Årsagen er, at når jeg forbinder routeren til netværket via PPPoE, forbinder det udbyderen, ser også, at jeg er tilsluttet, jeg forbinder også routeren til din computer på computeren viser adgang til Internettet, men der er stadig intet Internet .. der er heller ikke noget WI-Fi, men hvis du indlæser en halv side i lang tid, kan det nogle gange indlæses ... Jeg har sådan et problem .... hjælper meget.

P.S Binding til valmueadressen, som udbyderen har, har han føjet min router til adresserne.

Svar

Hej. Der er mange uklare punkter i dit problem.

  1. Hvis du forbinder internettet til en computer, kører en forbindelse på den, fungerer internettet normalt?
  2. Har du konfigureret PPPoE-forbindelsen på din router korrekt? Har du indstillet alle parametre, der er angivet af udbyderen? Er TP-Link TL-WR841N tilsluttet internettet? Er globusindikatoren på routeren tændt / blinkende?
  3. Når du tilslutter en computer til en router, skal du ikke starte en internetforbindelse på computeren? Du behøver ikke gøre dette!
  4. Ser udbyderen med sikkerhed, at routeren har forbindelse til Internettet, eller ser den din computer? Nedenfor TP-Link TL-WR841N er dets MAC-adresse angivet, dikter den til udbyderen, lad dem kontrollere adresserne.

Gå gennem disse punkter, måske vil noget rydde op. Du kan give et svar i kommentarerne. Du kan vedhæfte fotos og skærmbilleder til kommentarer.

13.12.17

4

Spurgt af Roman

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Как перепрошить роутер TP-Link TL-WR841N (Kan 2024).

essaisrff-com