Wi-Fi-hastighed ved 5 GHz er den samme som ved 2,4 GHz (på en bærbar computer)

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag. Jeg har en HP Pavilion dv6 2120er bærbar computer, specifikationerne siger, at wifi-modulet understøtter 2,4 - 5 GHz, mens jeg købte en Xiaomi mi route 3-router, som bare er et dual-band. Fortæl mig venligst i dette spørgsmål: en bærbar computer ser begge netværk, men når den er tilsluttet en 5 GHz-frekvens, viser den en hastighedstest på 20 Mbps til modtagelse og 21,5 Mbps til transmission, den samme situation er ved 2,4 GHz selvom routeren er en meter fra den bærbare computer. Og alligevel, når jeg forbinder min mobil til 5 GHz-netværket, viser den en hastighed på 98 Mbit / s. Udbyderhastighed 100 Mbps modtager og sender. Jeg venter på et svar. Tak!

Svar

God eftermiddag. Jeg tror, ​​at sagen er i driveren til Wi-Fi-modulet på den bærbare computer eller i nogle indstillinger. Emnet Wi-Fi 5 GHz er endnu ikke særlig populært, og jeg har ikke engang mødt sådanne spørgsmål og problemer relateret til lav hastighed ved 5 GHz. Som regel flyver alt der. Man kan antage, at routeren reducerer hastigheden så meget. Men hvis telefonen formår at presse en sådan hastighed ud over Wi-Fi, gør routeren sit job godt. Det eneste, der stadig ville være interessant at kontrollere, er hastigheden fra en router på en bærbar computer via et netværkskabel.

Jeg ville først prøve at opdatere WiFi-adapterdriveren. Download en ny til din model fra HP's websted. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve omvendt, rul driveren tilbage. Eller udskift fra listen, der allerede er installeret i systemet i henhold til denne instruktion.

Hvis dette ikke hjælper, skal du på den bærbare computer, åbne egenskaberne for Wi-Fi-adapteren (i enhedsadministratoren) på fanen og derudover vælge emnet til venstre (til 5 GHz), hvor der er ordet "Kanal", du kan prøve forskellige værdier. Der er sandsynligvis standard "Auto".

Ærligt talt ved jeg ikke, om dette vil hjælpe med at øge hastigheden ved 5 GHz, men jeg tror du kan prøve. Nå, i routerens indstillinger kan du lege med indstillingerne for Wi-Fi-netværket med en frekvens på 5 GHz, men der er to, men: indstillingerne for Xiaomi-routeren på kinesisk, og prøv at finde disse indstillinger der, og telefonens hastighed er god.

18.10.17

2

Spurgt af Vasily

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fix 5 GHz WiFi Doesnt Appear in Settings For MIUI (Kan 2024).

essaisrff-com