Wi-Fi-netværk via en Zyxel Keenetic 4G-router og M150-1-modem (Huawei E3276)

Pin
Send
Share
Send

Hej. Jeg vil på forhånd sige tak for dit meget gode websted og dit arbejde. Hjælp med at løse problemet med, hvordan du opretter forbindelse til et Wi Fi-punkt. Jeg har en sådan Zyxel Keenetic 4G-router, der er en ULTRA 3G / 4G-antenne, der kan modtage et Wi-Fi-signal, der er også et 4g-modem M150-1 (Huawei E3276) og også en TP-LINK TL-WN722N Wi-Fi-adapter. Spørgsmålet er, hvordan kan jeg oprette forbindelse til et wi-fi-punkt, så signalet kommer til Keenetic 4G-routeren og distribuerer det på samme måde. Tak igen.

Svar

Hej. Du har ikke skrevet det vigtigste, hvad er målet? Hvilket internet? Hvem skal oprette forbindelse til hvem? Derfor kan jeg kun gætte.

Internettet, du har, er sandsynligvis Megafon eller MTS, da modemet er M150-1 (Huawei E3276).

Hvis jeg forstår det rigtigt, skal du slutte Huawei E3276-modemet til USB-porten på Zyxel Keenetic 4G. Gå til routerens indstillinger, og konfigurer den til at oprette forbindelse til din operatør. Jeg kan ikke fortælle dig detaljeret her, da der ikke er nogen Keenetic 4G-router. Men det er ikke svært der, alt er på russisk, og Internettet er fuld af instruktioner.

Du bliver også nødt til at konfigurere et Wi-Fi-netværk på din router. Skift netværksnavnet fra fabriksnavnet, og angiv en adgangskode. Der er lidt information i instruktionerne til opsætning af ZyXEL Keenetic Start.

Hvis du har et dårligt signal, skal du slutte ULTRA 3G / 4G-antennen til M150-1 (Huawei E3276) -modemet (hvis det er egnet til stikket).

Når Zyxel Keenetic 4G-routeren opretter forbindelse til internettet via M150-1-modemet og distribuerer det via Wi-Fi og kabel, kan du på computeren (eller hvad du end har) tilslutte TP-LINK TL-WN722N-adapteren, installere den på driver, og opret forbindelse til det Wi-Fi-netværk, som din router distribuerer.

Jeg håber, jeg forstod dig korrekt og var i stand til at hjælpe.

12.07.17

2

Spurgt af Andrey

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Роутеры Zyxel Keenetic 4G III и TP-Link MR6400. Опыт использования. (Kan 2024).

essaisrff-com