Hvordan installeres en Wi-Fi-router via en telefon?

Pin
Send
Share
Send

Kan du fortælle mig, om du kan installere en wi-fi-router via en mobiltelefon?

Svar

Ja du kan. Du har beskrevet dit spørgsmål meget kort. Ikke nok information.

For eksempel, hvis du IKKE har en smartphone, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at konfigurere routeren fra telefonen. Og hvis du har en Android- eller iOS-smartphone, kan alt opsættes uden problemer. Samt fra en computer.

For at installere og konfigurere routeren fra telefonen er det nok at tilslutte routeren korrekt, tænde den, og fra telefonen vil den oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, som routeren distribuerer. Det vil have et fabriksnavn. Hvis netværket er lukket, kan du se adgangskoden (PIN) på selve routeren (normalt på et mærkat). Navnet på Wi-Fi-netværket (SSID) vil også blive angivet der.

Når du opretter forbindelse til routeren, skal du åbne enhver browser og gå til routerindstillingerne på den adresse, der er angivet på selve routeren. Mest sandsynligt er det 192.168.1.1 eller 192.168.0.1. På autorisationssiden skal du sandsynligvis angive dit login og din adgangskode. Disse er normalt admin og admin.

Når du går til routerindstillingerne fra din telefon, kan du ændre dem. Opret et Wi-Fi-netværk og en internetforbindelse. Meget afhænger af producenten og routermodellen. Og også fra din internetudbyder.

Jeg skrev om dette mere detaljeret i artiklen: hvordan man opsætter en Wi-Fi-router fra en tablet eller telefon.

Desuden har næsten alle routerproducenter lavet applikationer til telefoner og tablets, hvorigennem du kan konfigurere og administrere routeren. TP-Link har for eksempel denne TP-LINK Tether-app. ASUS har en ASUS Router. De kan findes og installeres på Google Play eller App Store.

31.05.17

0

Spurgt af Aziz

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Use an Old WiFi Router as Repeater, Wifi Extender, Access Point (Kan 2024).

essaisrff-com