Cisco Linksys EA2700 Router (strøm-LED er slukket, men alle lys på bagpanelet blinker)

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag. Der er et problem, måske kan du hjælpe) Cisco Linksys EA 2700-routeren stoppede med at arbejde en "perfekt" dag. Når den er tændt, begynder alle port 1-4 og internetporten at blinke på bagpanelet med en hastighed på 25 gange på 5 sekunder (ca.). Strømindikatoren er slukket (grønt lys), men jeg kan ikke huske, om den skulle være tændt. Der er ingen reaktion på Reset-knappen, slet ingen. Jeg forsøgte at holde den i 30 sekunder, som skrevet i nogle artikler, stadig intet. Hvad kunne der ske med ham?
Tak.

Svar

God eftermiddag. Du vil kun være i stand til at give et nøjagtigt svar i servicecentret efter at have diagnosticeret routeren. Jeg kan kun udtrykke min mening om dette spørgsmål. Jeg tror, ​​dette er ikke et softwareproblem. Derfor hjælper fabriksindstilling ikke. Forsøgte du forresten at indtaste routerindstillingerne? Dette er en hardwarefejl. Noget på routerkortet. Desuden opstod en sådan opdeling uden nogen handling fra din side.

Som praksis viser, at hvis indikatorerne på routeren ikke opfører sig som normalt, og endnu mere, så strømindikatoren ikke lyser, så er problemet bestemt hardware. Hvis dette ikke skete på tidspunktet for routerens firmware.

29.04.17

2

Spurgt af Daniel

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Linksys EA2700 Opening GUI Interface (September 2024).

essaisrff-com