Ny router Xiaomi Mi R3P Pro 2600Mbps

Pin
Send
Share
Send

Xiaomi har introduceret tre nye routere. Enhederne blev præsenteret på CES 2017. Dette er den billigste model Xiaomi Mi R3P Pro og to Mi Router HD-modeller med en indbygget harddisk på 1 eller 8 TB. En interessant løsning. Det ser ud til, at der endnu ikke er sådanne routere på markedet. Dette er en slags router med indbygget netværkslagring. Router og NAS i en enhed.

I dag vil vi se nærmere på den yngste og følgelig den mest overkommelige model Xiaomi Mi R3P Pro. Denne router har ikke en indbygget harddisk, og den nuværende pris er lidt over $ 100. En meget interessant mulighed for en stærk hjemme router. Forresten placerer Xiaomi disse routere som grundlaget for et smart home-system. Alle nye emner er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​HDD, dens volumen, processor.

Xiaomi Mi Pro er lavet i et aluminiumskuffert, der er malet i en kølig mørkegrå mat farve. På siderne er der plastgitre med huller til afkøling af routeren. Parret med sorte antenner tæller alt dette meget godt. Resultatet er en meget stilfuld og smuk kasse, som du vil installere på det mest fremtrædende sted i huset.

Ser du godt, det ser godt ud. Alle porte er placeret på bagsiden af ​​routeren. Der har de 3 LAN-porte, 1 WAN, et stik til en strømadapter og USB 3.0 til tilslutning af eksterne harddiske og USB-drev.

Der er også en nulstillingsknap og et klistermærke med fabriksoplysninger.

Du kan allerede købe Xiaomi Mi R3P Pro fra dette link. Og hvis du bruger promo kode "Xiaomir3p", får du en god rabat. Du kan få denne model til $ 114,99. Kampagnekoden er kun gyldig indtil 8. maj. Skynd dig!

Andre routere og netværksenheder kan ses her.

Med de tekniske egenskaber ved Xiaomi Mi R3P Pro er alt meget godt:

  • Det kører på en kraftfuld Qualcomm MT7621A-processor ved 880 MHz. RAM 512 MB.
  • Der er selvfølgelig støtte til den nye IEEE 802.11ac-standard og Wi-Fi 5G. MIMO 4x4-tilstand. Den maksimale hastighed for det trådløse netværk er 2600 Mbps.
  • WAN- og LAN-porte er gigabit. USB 3.0-port.
  • Understøttelse af eksterne harddiske.
  • Du kan konfigurere Xiaomi Mi R3P Pro enten via kontrolpanelet (ved hjælp af en browser) eller gennem Xiaomi MiWiFi-appen.

Applikationen, ligesom kontrolpanelet på kinesisk. Men på Internettet kan du downloade og uafhængigt installere applikationen på russisk. Jeg har introduceret en applikation til smartphones og tablets. Og webgrænsefladen kan oversættes ved hjælp af den oversætter, der er indbygget i browseren.

Jeg skrev allerede om opsætning af Xiaomi-routere ved hjælp af eksemplet med Xiaomi mini WiFi. Du kan se instruktionerne, deres webgrænseflader er de samme.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: ОБЗОР WI-FI-РОУТЕР XIAOMI MI WI-FI ROUTER HD С 1 TB HDD ДОМАШНИЙ NAS (Kan 2024).

essaisrff-com