Mobilt hotspot ved hjælp af Windows 10 mobiltelefon (selvdrevet)

Pin
Send
Share
Send

Hej. Et mobilt hotspot med en Windows 10-mobiltelefon er oprettet og fungerer med en Windows 8.1- og Windows 10-computer og Android-telefoner. Men når Mobile hotspot er deaktiveret på telefonen, og når du surfer på internettet fra en mobiltelefon ("Dataoverførsel" er aktiveret), på en computer med Windows 8.1, når du klikker på netværksikonet i meddelelsesområdet, åbnes de tilgængelige netværk og Mobile hotspot-netværket. fra telefonen, og hvis du klikker på "Opret forbindelse", skifter computeren til dette netværk, og funktionen "Mobile hotspot" aktiveres i telefonen, og Windows 8.1 fungerer på Internettet ved hjælp af mobiltrafik. Hvor rodede jeg i telefonindstillingerne?

Svar

Hej. Det viser sig, at computeren, der kører Windows 8.1, starter Mobile Hotspot på telefonen af ​​sig selv og opretter forbindelse til Internettet. Interessant.

Jeg har ikke en telefon på Windows 10 Mobile, derfor kan jeg ikke kontrollere og foreslå detaljeret. Men jeg synes, at denne indstilling skal være i indstillingerne for funktionen "Mobile hotspot".

For eksempel er der i en almindelig version af Windows 10 på en computer et sådant emne. Det kaldes "Aktiver slettet".

Om der er sådan en indstilling på en mobilenhed, kan jeg ikke se.

08.04.17

2

Spurgt af Anatoly

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How To Fix wifi is not Connecting and Not Working on my laptop windows 10 (Kan 2024).

essaisrff-com