Hvorfor er internetindikatoren på TP-Link TL-WR841N orange?

Pin
Send
Share
Send

Når internetledningen er tilsluttet, lyser kloden gul, og den ser ikke Internettet, ledningen fungerer direkte ind i den bærbare computer, når en ven er tilsluttet en router, fungerer ledningen, routeren selv er genstartet, hjælp til at løse problemet.

Svar

Den orange internet (WAN) indikator på TP-Link TL-WR841N routeren indikerer, at routeren ikke kan oprette forbindelse til internettet. Mest sandsynligt skal du bare konfigurere routeren til at arbejde med din internetudbyder. Så TL-WR841N kan oprette forbindelse til internettet og distribuere det til alle dine enheder.

Det er en skam, at du ikke skrev, hvilken slags internet du har, hvilken slags gammel router, har du forsøgt at oprette en ny router osv.

Når dette internetindikator er orange, skrev jeg en separat artikel: https://help-wifi.com/tp-link/pochemu-na-routere-tp-link-indikator-interneta-wan-gorit-oranzhevym/

Du skal konfigurere din TP-Link TL-WR841N til din internetudbyder. Her er instruktionen til denne routermodel: https://help-wifi.com/tp-link/nastrojka-routera-tp-link-tl-wr841n-podklyuchenie-nastrojka-interneta-i-wi-fi/

Efter konfiguration af routeren skal indikatoren blive grøn, og internettet fungerer.

05.01.17

0

Spurgt af Vlad

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: setup tp-link TL-WR820N using mobile (Kan 2024).

essaisrff-com