Internettet fungerer ikke via LAN-kabel på pc (specielt tilfælde)

Pin
Send
Share
Send

Hej. Jeg har et sådant problem. Jeg tilsluttede og konfigurerede routeren, jeg har adgang til internettet. Men her er problemet: Internettet på pc'en fungerer ikke, men når jeg opretter forbindelse til routeren på telefonen, er internettet der, og det fungerer fint. Hvordan løses dette problem?
P.S. Automatisk detektion af IP-adresser på computeren blev installeret, da det var i en af ​​løsningerne, men dette blev gjort før og hjalp ikke.

Svar

Hej. Vi har en separat artikel med løsninger på dette problem. Hvis du ikke har læst det endnu, skal du tjekke https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/ne-rabotaet-internet-na-kompyutere-po-kabelyu-ot-wi-fi-routera/

Der kan være mange grunde til, at internettet via et kabel fra en router muligvis ikke fungerer. Bemærk, at du efter installation af routeren ikke behøver at køre nogen internetforbindelser på din computer.

Hvis tipene fra artiklen ovenfor ikke hjælper, så beskriver kommentarerne nedenfor mere detaljeret, hvad Windows du har, hvilken forbindelsesstatus. Gå til "Kontrolpanel Alle kontrolpanelelementer Netværk og delingscenter" og se om der er en "Local Area Connection" eller "Ethernet" adapter, og hvordan det fungerer.

Du kan også se, om der er et netværkskarat i enhedsadministratoren.

Nå, det ville være rart at forbinde en anden computer eller bærbar computer via et kabel til din router. Tjek hvordan det fungerer. At vide nøjagtigt, hvad årsagen er.

23.12.16

3

Spurgt af Bogdan

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Mac Kurs 06 Internet einrichten, Wlan einrichten (Kan 2024).

essaisrff-com