Hvordan kan jeg ændre min Wi-Fi-adgangskode, hvis jeg har glemt den?

Pin
Send
Share
Send

Jeg har glemt adgangskoden til at forbinde andre bærbare computere, telefoner i hjemmenetværket. Hvordan ændres det, hvordan passwordbeskyttes det igen ???

Svar

Du skrev ikke engang, hvilken type router du har, hvilke enheder der er tilsluttet. Derfor vil jeg ikke rådgive dig om noget specifikt.

Du behøver ikke ændre dit kodeord. Du kan prøve at huske det. Se på en pc eller i routerindstillingerne.

Hvis du har glemt adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk, kan du se den på din computer. Hvis du har en computer, der i øjeblikket er tilsluttet dit Wi-Fi-netværk eller har oprettet forbindelse før. Her er en detaljeret instruktion: https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/kak-uznat-svoj-parol-ot-wi-fi-ili-chto-delat-esli-zabyli-parol/. Hvis du har Windows 10, skal du se denne artikel. Der viste jeg detaljeret, hvordan man får vist adgangskoden fra dit Wi-Fi i routerindstillingerne.

Der er ingen måde at se din Wi-Fi-adgangskode på din computer, så kan du gå til indstillingerne på din router og se adgangskoden der eller ændre den. Hvordan man gør dette, viste jeg på eksemplet med en TP-Link-router i denne artikel: https://help-wifi.com/tp-link/kak-uznat-parol-na-routere-tp-link-uznaem-parol-ot- wi-fi-i-nastroek /

23.12.16

0

Spurgt af svetlana

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to Fix: Cant Connect to this Network Wi-Fi. Internet (Kan 2024).

essaisrff-com