Hjælp med at vælge en Wi-Fi-adapter til pc

Pin
Send
Share
Send

Jeg vil købe en wi-fi-adapter til min pc, jeg er interesseret i USB-adaptere.

Jeg valgte mere moderne muligheder for egenskaber, men omkring halvdelen af ​​disse adaptere har enten ikke anmeldelser på Internettet, eller de findes slet ikke.

TP-LINK Archer T2UH
TP-LINK Archer T2U
NETGEAR A6100
ASUS USB-AC51
TOTOLINK A1000UA

Hvilken er den bedste at tage? Jeg vil ikke skjule routeren meget langt, lejligheden er ikke stor.

Svar

Enhver Wi-Fi-adapter, du har leveret, fungerer og vil være i stand til at forbinde din pc til et Wi-Fi-netværk. Hvilket er bedre er allerede et svagt punkt. Og der er ikke noget svar på dette spørgsmål. Så jeg giver bare min mening.

TOTOLINK A1000UA og NETGEAR A6100 - Jeg er ikke fortrolig med adapterne fra disse producenter, jeg kan ikke sige noget om dem. Men jeg er sikker på, at de vil fungere godt.

ASUS USB-AC51 - set på anmeldelserne, mange skriver, at de ikke er gode venner med Windows 10. Selvom support til dette system er erklæret af producenten. Nå, Windows 10 er fuld af Wi-Fi-problemer lige nu. Og denne adapter er mere til bærbare computere at dømme efter dens kompakte størrelse. Ja pc, det er ikke så vigtigt. Men for kompaktitet skal du højst sandsynligt betale for meget.

TP-LINK Archer T2UH og TP-LINK Archer T2U er tilsyneladende normale, moderne adaptere, der understøtter 5 GHz-netværk. Selvom du ikke bruger WI-FI 5GHz nu, vil det være for fremtiden. Der er også forskellige anmeldelser om dem, at de siger, at netværket falder af osv. Men sådanne anmeldelser vil være for hver enhed, da udstyret og indstillingerne er forskellige for alle. Og ikke alt afhænger af adapteren.

Hvis du ikke har brug for support til 5 GHz-netværk, kan du også overveje TP-LINK TL-WN722N. Det har været i salg i lang tid, der er mange gode anmeldelser. Plus, spar penge.

10.12.16

7

Spurgt af Eldar

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 5 Best WiFi Adapter in 2020 (September 2024).

essaisrff-com