TP-Link Archer C3200: anmeldelse og anmeldelser. Kraftig router til hjemmet eller kontoret

Pin
Send
Share
Send

Smuk, kraftfuld, det bedste er TP-Link Archer C3200. For nylig blev jeg i kommentarerne til artiklen om valg af router bedt om at anbefale en kraftfuld model til flere computere, smartphones, tablets og Smart TV'er. Kravene er anstændige: at se onlinevideoer (inklusive 4K), online spil, internet-tv, downloade torrents. Og alt dette samtidigt på flere enheder. Jeg er sikker på, at TP-Link Archer C3200-routeren ville klare disse opgaver uden at anstrenge sig.

I dag overrasker du ikke nogen med dual-band routere. Derfor oprettede TP-Link Archer C3200-modellen. Dette er en tri-bånds router. Det sender et netværk ved 2,4 GHz (maksimal hastighed 600 Mbps) og to på 5 GHz (hastighed 1300 Mbps på hver kanal). Dette blev gjort for at reducere belastningen på routeren. Takket være dette kan et stort antal enheder tilsluttes routeren uden at reducere hastigheden. Dette er meget sejt, hvis du har mange enheder i dit hjem eller kontor, som du vil oprette forbindelse til din router via Wi-Fi. Alt fungerer stabilt, det kan du være sikker på.

Dette monster arbejder på en processor med en klokkehastighed på 1 GHz, og yderligere 3 coprocessorer hjælper det. Alt gøres for at sikre, at Archer C3200-routeren kan modstå tunge belastninger fra et stort antal tilsluttede enheder. Wi-Fi-dækning er også fremragende. Seks antenner, omend små, gør deres arbejde godt.

Hovedopgaven for denne router er stabil drift, når du tilslutter mange enheder. Selvom man ser på TP-Link Archer C3200 og dens strømforsyning, indser man, at den er bygget til mere end bare at dele Wi-Fi på tværs af flere telefoner. Derfor er det fornuftigt at købe en sådan router, når du har mange forskellige enheder i dit hus, og du vil oprette et stabilt Wi-Fi-netværk. Eller når du ikke har et mål om at spare penge. Du kan købe Archer C3200, konfigurere den og bare bruge et stabilt internet. Jeg er sikker på, at du ikke behøver at genstarte routeren hver gang, udholde lav hastighed osv. Da dette ofte sker med budgetmodeller.

TP-Link Archer C3200 anmeldelse

Næsten hele routeren er lavet af sort plast af høj kvalitet. TP-Link har ingen problemer med montering, selv ikke på budgetmodeller.

På det øverste panel, i midten, er der et firmalogo, små antenner rejser sig i en cirkel. Designet er meget interessant.

På forsiden er der standardindikatorer, der lyser blåt. Og tre knapper: en Wi-Fi tænd / sluk-knap, en WPS-knap og en knap til at slukke for indikatorerne. Usædvanlig funktion, men kan være nyttig for mange. Det sker, at de samme indikatorer om natten forstyrrer lidt. Her kan du blot slå dem fra.

Intet interessant på siderne. Og alle stik og knapper er placeret på bagsiden. Der har vi 4 gigabit LAN-porte, en gigabit WAN-port, to USB (hvoraf den ene er version 3.0) og et strømadapterstik. Af knapperne kun RESET og afbryderknappen.

Top- og bundpanel i huller, hvilket er meget godt til routerafkøling. Men jeg råder dig stadig til at installere routeren et sted, hvor der er luftcirkulation. Routeren skal "trække vejret".

Naturligvis står TP-Link Archer C3200 fast på bordet takket være gummifødderne. Det er også muligt at hænge enheden på væggen.

Archer C3200 anmeldelser

Jeg har traditionelt læst, hvad folk skriver om denne router på Internettet. Der er ikke særlig mange anmeldelser af TP-Link Archer C3200. Nå, det er forståeligt, modellen er dyr, og dens publikum er lille. Men alt er fint, som det skal være for en sådan enhed. Hastighed, stabilitet, Wi-Fi-dækning, alt er fint her.

Jeg kunne virkelig godt lide Archer C3200. Forresten, hvis du køber denne router, så se mine installationsinstruktioner. Det kan konfigureres både via browseren, der er allerede et nyt kontrolpanel og gennem TP-LINK Tether-applikationen fra en mobilenhed.

Sørg for at efterlade din feedback på TP-Link Archer C3200 i kommentarerne nedenfor. Held og lykke!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Как поменять частоту и канал на роутере (Kan 2024).

essaisrff-com