Hvorfor opretter min computer ikke forbindelse til et åbent Wi-Fi-netværk?

Pin
Send
Share
Send

God dag, Sergey! Vær venlig at hjælpe mig.

Der er en bygning med åben (ingen adgangskode) WiFi 100 meter fra mit hus. Jeg kontrollerer internetforbindelsen på min smartphone ved hjælp af Rusland TV-applikationen. Cirka 10 m fra bygningens facade modtages signalet perfekt (signalparametre i skærmbillede nr. 1). Cirka 25 meter fra facaden modtages signalet også normalt “screenshot # 2”. Længere væk begynder fejl, så forsvinder signalet.

Forsøger at oprette forbindelse til internettet hjemmefra. Husets vinduer (4. sal) har udsigt over bygningen med åben WiFi. Der er praktisk talt ikke noget signal på din smartphone.

En TP-Link TL-WN722N-adapter med en ekstern retningsbestemt antenne TL-LINK ANT2409A er forbundet til en stationær computer. Signalet er fremragende (skærmbillede nr. 3), men det kan ikke oprette forbindelse til internettet.

Hvad er der galt, og hvordan opretter du forbindelse til internettet?

Tak på forhånd.

Svar:

God eftermiddag. Problemet er principielt forståeligt. Det kan ses, at Wi-Fi-netværket er uden adgangskode, at smarttelefonen opretter forbindelse perfekt osv. Men hvis du ser på det andet skærmbillede fra computeren, vil du bemærke, at IP-adressen der er forskellig fra den på smartphonen. Men dette er et netværk, og det bør ikke være sådan.

Og alligevel, det vigtigste punkt, hvad er problemet specifikt på computeren? Du skrev, at computeren ikke opretter forbindelse til et usikret netværk. Men når alt kommer til alt er det forbundet, da programmet viser al information på netværket. Så hvad er problemet på pc'en? Har du prøvet at oprette forbindelse til netværket ikke via programmet, men gennem Windows-menuen? Hvor tilgængelige Wi-Fi-netværk vises. Og fungerer computeren godt sammen med andre netværk?

En anden ting: det er på en eller anden måde mærkeligt, at smartphonen slet ikke ser dette åbne Wi-Fi-netværk, og computeren har 80% af signalet.

29.09.16

0

Spurgt af Eduard Petrovich

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Sådan installerer du Ubiquiti UAP-AC-LR (Kan 2024).

essaisrff-com