Zyxel Keenetic II router og 3G signal booster

Pin
Send
Share
Send

Hej! Spørgsmålet er som følger: der er ovenstående router og et Yota usb-modem. Direkte er de gode venner, Internettet er der, men det når ikke den angivne hastighed. I denne henseende købte jeg den enkleste 3g signalforstærker Connect 2.0, og det at forbinde netværket fungerer ikke længere. På samme tid fungerer alt fint på computeren, og hastigheden blev virkelig højere. I denne henseende er spørgsmålet - hvilke signalforstærkere, der kan bruges med denne router, og er der overhovedet nogen? Og hvis ikke, hvilke muligheder kan du rådgive, fordi hastighedsfaldet kan være op til 100 kb / s.

Svar:

Hej, problemet er klart. Faktum er, at alle routere, inklusive Zyxel Keenetic II, kun understøtter visse modemer. Og de understøtter ikke sådanne enheder som Connect 2.0 signal booster og forstår dem ikke. Selvfølgelig er jeg ikke en repræsentant for Zyxel, jeg vil ikke sige det helt sikkert, men jeg tror, ​​at routere slet ikke understøtter sådanne forstærkere.

I dit tilfælde er det bedre at slutte en almindelig antenne til Yota-modemet. Eller er der ingen stik til en ekstern antenne? I dette tilfælde kan du overveje muligheden med en trådløs adapter. Sandt nok er de ikke særlig effektive.

17.08.16

4

Spurgt af Dmitry

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: обзор ZyXEL keenetic ultra II (Kan 2024).

essaisrff-com