ASUS WL-330N router fungerer ikke

Pin
Send
Share
Send

På ASUS WL-330N-routeren er kun Link-indikatoren tændt, hverken computeren eller telefonerne kan se den, og når du prøver at omkonfigurere routeren, står der - kontroller forbindelsen mellem routeren og computeren.

Svar:

Du har skrevet meget lidt information om problemet. Det ville være rart at finde ud af, hvorefter det skete, om du allerede har foretaget en fabriksindstilling, om du har tilsluttet ASUS WL-330N-routeren til computeren via et kabel, og hvor, i hvilket øjeblik fejlen "Kontroller forbindelsen mellem routeren og computeren" vises.

Under alle omstændigheder skal du først nulstille fabriksindstillingerne på ASUS WL-330N, der skal være en nulstillingsknap der. Tilslut det derefter til din computer via et netværkskabel, og prøv at gå ind i indstillingerne.

Jeg kender ikke denne model, og jeg ved ikke, hvilke indikatorer der skal tændes der, men det faktum, at kun en indikator er tændt der, er sandsynligvis ikke normalt. Og som regel, hvis indikatorerne ikke lyser som forventet, er dette en slags teknisk problem eller en fiasko i firmwaren.

22.07.16

0

Spurgt af: max

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: REVIEW: Asus RT-AC53 Wi-Fi AC Router u0026 Repeater (Kan 2024).

essaisrff-com