Netværk 6 routere (1 master og 5 slaver)

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag, situation: du skal overføre ART-NET-protokollen (LED-kontrolprotokol) via Wi-Fi.

Den bærbare computer har et program til styring af belysningsenheder, der er 5 controllere (på LED-stripen), når de er tilsluttet via en RJ45-ledning, fungerer alt fint - programmet sender et signal via en Ethernet-ledning til controlleren.

Købte routere: 1pc - Tp-link archer c9, 5pc - tp-link tl-mr3040.

Ordning: laptop => hovedrouter via LAN => distribution via WIFi til fem routere => hver router er forbundet til sin controller via LAN.

Hver controller har sin egen IP.

Tl-mr3040-routere var bundet til hovedrouteren som klienter - alt fungerer uden problemer, men signalet kommer ikke ud fra den bærbare computer.

Den bærbare computer og hovedrouteren er tilsluttet LAN -LAN, måske er LAN-WAN nødvendig?

Svar:

God eftermiddag. Spørgsmålet er klart, ordningen er også. Selvom jeg ikke er bekendt med ART-NET-protokollen.

Jeg synes, alt skal fungere. Du kan prøve dette: et kabel fra en bærbar computer til TP-Link Archer C9 til LAN-stikket. Og på Archer C9 skal du deaktivere DHCP-serveren. Du kan også prøve et WAN med en deaktiveret DHCP-server.

Som jeg forstår det, bruger du Tp-link Tl-mr3040 i klienttilstand. Mest sandsynligt fungerer det ikke. Selvom du først skal kontrollere klienttilstanden ved at deaktivere DHCP-serveren på alle Tp-link Tl-mr3040. Derefter kan du prøve repeatertilstand.

Jeg tror, ​​at alt kun kan fungere, hvis DHCP-serveren ikke er aktiveret på alle routere. Det er på grund af ham, at programmet ikke kan oprette forbindelse til controllerne. Da det viser sig, at routerne ikke er på det samme netværk.

22.07.16

2

Spurgt af Julia

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Webinar Replay - Xanbus for Solar application (Kan 2024).

essaisrff-com