TP-LINK TL-WR720N router reducerer hastigheden

Pin
Send
Share
Send

Spørgsmål: Når der er tilsluttet direkte til en computer, er downloadhastigheden i browseren og overalt (torrent osv.) Ca. 10 Mbit / s. Når den er tilsluttet via en TP-LINK TL-WR720N-router, reduceres downloadhastigheden til 1 Mbit / s, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Udbyder Dom.ru tarif 100mb / sek, men jeg tror, ​​det er bestemt ikke meningen. Hjælp.

Svar:

Et meget populært emne, når en router reducerer hastigheden. Især sådanne budgetmodeller som TP-LINK TL-WR720N. Jeg vil endda sige, at dette er normalt for sådanne routere. Desuden har du en Dom.ru-udbyder, den har en PPPoE-forbindelsestype, og dette er en vanskelig forbindelse for en router.

Om dette emne skrev jeg en hel artikel om Wi-Fi Internet Speed ​​nedenfor. Hvorfor reducerer routeren hastigheden? Hvis du ikke har set det endnu, kan du tage et kig.

Hvad kan jeg rådgive dig om:

  • Opdater firmwaren til din TP-LINK TL-WR720N. Her er instruktioner til alle TP-LINK modeller - https://help-wifi.com/instrukcii-po-obnovleniyu-proshivki/podrobnaya-instrukciya-po-obnovleniyu-proshivki-na-marshrutizatore-tp-link/
  • Prøv nogle flere tip til at øge hastigheden fra artiklen: hvordan man øger hastigheden på Internettet via Wi-Fi gennem en router.

Glem ikke, at hastigheden også afhænger af den enhed, du opretter forbindelse til internettet. Som jeg forstår det, skærer routeren hastigheden over Wi-Fi så meget, hastigheden er sandsynligvis højere gennem kablet fra routeren.

22.06.16

2

Spurgt af Alexander

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to setup TP-LINK wireless internet routerTP Link TL WR720N Router (Kan 2024).

essaisrff-com