Sådan tilsluttes dit Philips-tv til internettet via et netværkskabel (LAN) via en router

Pin
Send
Share
Send

Hvis dit Philips-tv med Smart TV (Android TV) ikke har en indbygget Wi-Fi-adapter til tilslutning til Internettet via Wi-Fi, kan tv'et forbindes til Internettet ved hjælp af et netværkskabel. Selvfølgelig kan du købe en ekstern, mærket adapter til dit Philips TV, og derefter kan du oprette forbindelse til routeren trådløst.

Men hvis routeren ikke er langt fra tv'et, hvis det ikke er svært at lægge et netværkskabel, kan du nemt forbinde tv'et til routeren ved hjælp af et LAN-kabel. Forresten skal et sådant kabel inkluderes i routeren. Sandt nok er det normalt kort der. Hvis du har brug for et langt netværkskabel, kan du købe et. I butikker, hvor de sælger computere, kan de normalt krympe kablet til den længde, du har brug for.

Hvis du ikke kan trække kablet fra routeren, skal du se, om dit Philips-tv kan understøtte Wi-Fi. Jeg skrev om det i denne artikel.

Alternativt, hvis du har en ekstra Wi-Fi-router, kan den konfigureres som en modtager (Zyxel) eller i bridge-tilstand (Tp-Link). Anbring det nær tv'et, og tilslut dem med et netværkskabel. Routeren modtager Wi-Fi-internet fra din hovedrouter og sender det via kabel til dit Philips-tv.

Du kan slutte kablet fra internetudbyderen direkte til tv'et. Og internettet fungerer. Men forudsat at din internetudbyder bruger den dynamiske IP-forbindelsesteknologi. Hvis du har PPPoE, L2TP, PPTP, kan tv'et ikke hente en sådan forbindelse. Du skal bruge en router.

Tilslut dit Philips TV til din router ved hjælp af et kabel

Tag et netværkskabel. Tilslut den ene ende til LAN-stikket på routeren og den anden til netværksstikket på dit tv. På mit Philips 43PUS7150 / 12 TV er netværksstikket underskrevet somNetværk.

Vi forbinder bare routeren til tv'et.

Tryk på knappen på fjernbetjeningen "Hjem"for at åbne Smart TV og rulle helt ned, vil der være Indstillinger. Vælg venligst Kabelforbundne og trådløse netværk.

Vælg et element Kablet eller Wi-Fi, og tryk på pilen til højre.

Vælg derefter emnet Netværks forbindelse.

Vælg et element Kablet.

Tv'et opretter forbindelse til routeren. Hvis alt forbinder, skal du bare vælge Komplet.

Det er alt. Tv'et har forbindelse til internettet. Du kan se onlinefilm, konfigurere at se film fra din computer, åbne websteder i en browser, installere programmer og spil på Android TV osv.

Hvis tv'et ikke opretter forbindelse til internettet, skal du kontrollere, om netværkskablet er godt forbundet. Kontroller også, om routeren fungerer. Du kan f.eks. Oprette forbindelse til en computer for at sikre, at alt fungerer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Cara menghubungkan router 1,2,3 menggunakan kabel lan (Kan 2024).

essaisrff-com