Efter at have låst tv'et på Asus RT-AC87U-routeren, kan det ikke tilsluttes igen

Pin
Send
Share
Send

God aften. Router Asus RT-AC87U. Samsung TV blev blokeret i routerindstillingerne.

Efter et stykke tid havde jeg brug for at oprette forbindelse igen. Men han er ikke på klientlisten. Jeg kan ikke finde det og oprette forbindelse igen. Fundede det kun i Network Utilities - Wake On LAN, hvor dets MAC-adresse er på offline-clinte-listen. På netværkskortet er listen over klienter ikke der. Hvordan kan jeg finde det og genaktivere det? Tak på forhånd.

Svar

God aften. Flere punkter, som jeg ikke forstår:

  • Hvordan og hvor (i hvilket afsnit) blokerede du Internettet til Samsung TV i Asus RT-AC87U-indstillingerne?
  • Tv'et er nu tilsluttet et Wi-Fi-netværk, bare ingen internetadgang?

Wake On LAN har intet at gøre med dit problem. "offline clinte-liste" er en liste over enheder, der tidligere var forbundet til routeren, men som nu er afbrudt.

Hvis du simpelthen blokerede adgangen til internettet, som vist i denne artikel (1 metode, med en switch via netværkskortet), skal tv'et oprette forbindelse til Wi-Fi uden problemer og vises på netværkskortet. Der vil stadig være et rødt ikon ved siden af ​​det. Bare klik på det og fjern blokeringen af ​​Internettet.

Og hvis du blokerede tv'et efter MAC-adresse (metode 2 i artiklen fra linket ovenfor), så skal det være på listen i sektionen "Trådløst netværk" - "Trådløst MAC-adressefilter". Noget som dette. Der er ingen andre muligheder.

26.12.18

5

Spurgt af Vladimir

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: This improved my WiFi by nearly 300% (Kan 2024).

essaisrff-com