Kan jeg bruge min router som en pc eller Xbox-modtager?

Pin
Send
Share
Send

Hej. Spørgsmålet er meget interessant for en almindelig person.

Der er en router derhjemme, den hænger separat ved indgangen til huset. Også hjemme er bærbare computere, computere, telefoner og Xbox.

For at have Internettet på computeren skal du altid bruge adgangspunktet fra telefonen via USB.

Derfor er spørgsmålet, hvordan man tilslutter den nye router til computeren via hovedrouteren? Eller til Xbox for, at internettet fungerer. Og hvad kræves der for dette.

Med venlig hilsen og taknemmelighed, Sergei Ivanov.

Svar

Hej. Jeg forstår dig korrekt. Vil du bruge den anden router som en Wi-Fi-netværksmodtager fra hovedrouteren til en stationær computer eller Xbox?

Mange routere giver dig mulighed for at gøre dette. Driftstilstanden Client (Adapter) er bedst egnet til dette. Det er muligt at organisere det i brotilstand. Når routeren opretter forbindelse til et WI-Fi-netværk og distribuerer internettet via kabel til den samme pc eller Xbox. Men du skrev ikke, hvilken slags router du har, så jeg kan ikke fortælle dig noget specifikt. Ordningen er for at være ærlig så som så.

For en computer er det bedst at købe en USB Wi-Fi-adapter. Hvordan jeg forbinder alt dette, og hvordan det fungerer, skrev jeg her. Du kan læse, hvordan du vælger en pc-adapter her.

Det er svært at fortælle noget på Xbox. Har denne set-top box ikke indbygget WI-FI? Måske kan det eksterne modul også købes separat.

01.11.18

0

Spurgt af Sergey

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How To Stop Getting Booted! Change Your IP Address In 5 Minutes! Works For Any Router! PS4XBOXPC (September 2024).

essaisrff-com