Hvordan tilsluttes TP-Link TL-WR841ND til en anden Wi-Fi-router for at øge netværksdækning og hastighed?

Pin
Send
Share
Send

Jeg har brugt TP-Link TL-WR841ND (RU) routeren i lang tid og indstillet den selv ved at læse instruktionerne. Jeg plejede at have en Beeline-udbyder. Jeg skiftede min udbyder til Rostelecom i Moskva. Jeg har en gratis router, der er sluttet til Ezernet-udgangen.

Deres router opretter 2 netværk: 5 GHz og 2,4 GHz. Men det står i bagrummet wi-fi distribuerer dårligt, eller rettere er den bærbare computer gammel og ser slet ikke et hurtigt netværk. Det er ikke muligt at trække i kablet. Wi-fi-hastigheden i bagrummet er 10-15 Kbps. Jeg vil prøve at konfigurere din router til at modtage Internettet via wi-fi og distribuere det enten via et kort kabel eller via Wi-Fi. Jeg ved ikke, hvordan man gør dette endnu, bekræfter eller afviser ideen. Så internettet distribuerer en anden router, jeg vil placere TP-Link i bagrummet og forbinde det til det eksisterende netværk via wi-fi, jeg beder om hjælp til opsætning, hvis det er muligt.

Svar

TP-Link TL-WR841ND kan bruges til at udvide Wi-Fi-dækning. Det har ikke repeatertilstand, men det har evnen til at konfigurere en WDS trådløs bro.

Jeg vil ikke skrive detaljeret her om opsætning af WDS, da vi har en stor detaljeret instruktion om dette emne på vores hjemmeside: opsætning af en Tp-Link-router i bridge-tilstand (WDS). Efter installationen kan du forbinde enheder til TP-Link via både Wi-Fi og kabel.

Du kan prøve at tilpasse det, men jeg tror, ​​at det i dit tilfælde ikke giver meget mening. Siden gennem en anden router vil hastigheden falde med halvdelen. Og TL-WR841ND opretter forbindelse til din hovedrouter til et Wi-Fi-netværk i 2,4 GHz-båndet.

Er hastigheden i bagrummet dårlig på alle enheder? Eller bare på en bærbar computer? Er hastigheden nøjagtigt 10-15 Kbps? Måske Mbps? I så fald er dette en anstændig hastighed. Er signalet dårligt i 2,4 GHz-båndet, eller er det normalt? Ved 5 GHz er signalet normalt endnu svagere.

Måske er det fornuftigt i dit tilfælde at købe en USB Wi-Fi-modtager til en bærbar computer med support til 5 GHz-båndet.

09.10.18

0

Spurgt af Oleg

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP-Link Wifi Router Setup. TP-Link Wireless Router TL-WR841N (September 2024).

essaisrff-com