PC ser ikke TP-Link Archer T2UH-adapter (indikator er slukket)

Pin
Send
Share
Send

Adapteren er tilsluttet pc'en. Både driveren og hjælpeprogrammet er installeret (fra det officielle websted, de nyeste versioner). Adapteren skal blinke grønt, men ikke blinke.

Værktøjet kan heller ikke se adapteren. Jeg sluttede denne adapter til en bærbar computer, blinkede grønt efter installation af driveren. Fortæl mig hvordan man får pc'en til at se adapteren?

Svar

Hvis du beskrev alt i detaljer, kunne jeg måske give dig et tip. Også ...

Den vigtigste ting:

  • Reagerer computeren på en eller anden måde Wi-Fi-forbindelsen til TP-Link Archer T2UH-adapteren? Er der en slags bip? USB-porten fungerer muligvis ikke, eller der er ikke nok strøm. Hvis den grønne indikator på adapteren ikke lyser, selv når den er tilsluttet, kan den ikke fungere på nogen måde. Og problemet ligger ikke i driveren eller hjælpeprogrammet, men i hardwaren. Har du forsøgt at forbinde en adapter til forskellige USB-porte på din pc? Arbejder andre enheder gennem denne port?
  • Jeg ved ikke engang, om dette giver mening (hvis indikatoren ikke lyser), men kiggede du i enhedsadministratoren? Måske vises der noget i form af en ukendt enhed under fanen "Andre enheder" (jeg ved ikke, hvilken Windows du har installeret).
  • Under alle omstændigheder, selv uden driver, skal computeren se adapteren tilsluttet. Lad det være som en ukendt enhed i Enhedshåndtering.

Da TP-Link Archer T2UH fungerer på en anden computer, ligger problemet bestemt i computeren.

Relaterede artikler:

18.03.18

0

Spurgt af Semyon

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP-Link USB 600 Mbps WiFi Wireless Network Adapter for Desktop PC. WiFi Receiver Archer T2U Plus (Kan 2024).

essaisrff-com