Hvorfor kan ældre enheder ikke se 5 GHz Wi-Fi fra Asus RT-AC58U-routeren?

Pin
Send
Share
Send

Hej! Jeg købte en ny ASUS dual-band router med eksterne antenner og dens gamle enheder fra 2014 i 5 GHz-området. ikke se! Kun nyt! Og de gamle fungerer kun i 2,4 GHz-tilstand! Hvad kan man gøre, så de kan se det og arbejde i det! Der er sandsynligvis kanalerne ikke så overfyldte, og det ser ud til at være mere kraftfuldt. Tak!

Svar

Hej! Alt er meget simpelt. Gamle enheder (mere præcist indbyggede Wi-Fi-moduler) understøtter ikke et Wi-Fi-netværk med en frekvens på 5 GHz på hardwareniveau. De kan simpelthen ikke se det, da modulerne ikke understøtter dette interval.

Der er intet at gøre her. Sandt nok, hvis du under "gamle enheder" har en bærbar computer eller en pc, så kan du købe eksterne USB Wi-Fi-adaptere, der understøtter 5 GHz og 802.11ac-standarden. Jeg skrev om sådanne adaptere her. Og hvis din telefon eller tablet f.eks. Ikke ser Wi-Fi-netværket fra Asus RT-AC58U ved 5 GHz, skal du bare måle og oprette forbindelse ved 2,4 GHz eller købe nye enheder.

Jeg råder dig også til at se på dine enheds egenskaber på Internettet for at sikre, at de ikke understøtter den nye Wi-Fi-standard.

Og en anden artikel om dette emne: hvorfor en bærbar computer, smartphone eller tablet ikke ser et 5 GHz Wi-Fi-netværk.

19.10.17

0

Spurgt af Sergey

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: ROG Rapture Router revealed! Worlds first WiFi 6E router (September 2024).

essaisrff-com