Der var et knirk og "stomp" i hovedtelefonerne efter installation af WiFi-routeren

Pin
Send
Share
Send

Hej, måske kan du hjælpe mig med at løse dette problem. Jeg bor i et landligt område, i et privat hus, før der var en simpel ADSL-router (uden WiFi), og når jeg arbejder på en pc, blev der ikke hørt nogen knirk og "stomp" i hovedtelefonerne, men jeg købte for nylig en WiFi-router (router) Netis DL4310 tilsluttet, og det blev umuligt at sidde i hovedtelefonerne dukkede en knirk og "stomp" op, generelt, ligesom lyset på denne router blinker, gives også denne knirk og "stomp" i hovedtelefonerne.

Svar

Hej. Jeg kan næppe hjælpe dig med noget. Dette skyldes signalet, som routeren udsender. Hvis du støder på dette, er routeren sandsynligvis meget tæt på hovedtelefonerne. Da dette problem ikke er meget almindeligt. Ja, og jeg bemærkede ikke et sådant problem derhjemme. Måske afhænger det af hovedtelefonerne (nogle er følsomme over for Wi-Fi-signalet, og andre ikke).

I det øjeblik Wi-Fi-indikatoren lyser på routeren, overføres data. Og i dette øjeblik er der en knirk og anden støj i hovedtelefonerne.

Hvad kan der gøres i dit tilfælde:

  • Flyt routeren væk fra computeren. Mit gæt er, at dette ikke er muligt på grund af pc'en, der er tilsluttet via kabel. Til test kan du flytte routeren så langt væk som muligt. Hvis der ikke er nogen interferens i hovedtelefonerne, skal du købe et længere netværkskabel til pc'en eller en Wi-Fi-modtager.
  • Deaktiver udsendelse af Wi-Fi-netværket. For at forhindre routeren i at distribuere det trådløse netværk. Hvis du ikke har brug for det (at dømme efter det faktum, at der tidligere var et modem uden Wi-Fi).
  • Prøv andre hovedtelefoner. Måske har du nogle meget følsomme prøver. Det er muligt, at andre hovedtelefoner ikke reagerer på denne måde på interferens fra routeren.

Prøv det. Du kan skrive i kommentarerne.

24.02.18

0

Spurgt af Yuri

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Where Should I Put My Wi-Fi Router? (Kan 2024).

essaisrff-com