TP-Link router som modtager (WDS)

Pin
Send
Share
Send

Jeg distribuerer Wi-Fi fra Android til hjemmeenheder. Ifølge din artikel forsøgte jeg at konfigurere routeren til at modtage Wi-Fi og transmittere via kabel. Hvilke adresser skal der registreres, når "hovedrouteren" er en mobiltelefon?

Tak på forhånd.

Svar

Når jeg oprettede en TP-Link-router i bridge-tilstand ved at forbinde den til en telefon, der distribuerede Wi-Fi. Alt fungerede. Der er ikke behov for at registrere nogen adresser (du kan ikke engang ændre IP-adressen, som jeg skrev i artiklen), vi gør alt i henhold til instruktionerne: https://help-wifi.com/tp-link/nastrojka-routera-tp-link-v- rezhime-mosta-wds-soedinyaem-dva-routera-po-wi-fi / Det betyder ikke noget, hvilket adgangspunkt der er: en router eller en telefon.

Foretag en fabriksindstilling på din TP-Link-router, gå til indstillingerne, i WDS-tilstand, tilslut til Wi-Fi-netværket på din smartphone og sluk for DHCP-serveren. Kabelinternet skal fungere, og TP-Link-routeren fungerer som en modtager til din computer (eller hvad du end har). Hvis du har problemer, så prøv ikke at deaktivere DHCP-serveren. Skønt du ikke slukker for den, fungerer Internettet via kabel ikke.

04.09.17

0

Spurgt af Eugene

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Configurar TP-LINK como repetidor WDS (September 2024).

essaisrff-com