4G USB-modem og Wi-Fi D-Link DIR-615 fungerer ikke sammen på den samme computer

Pin
Send
Share
Send

Hej! Jeg bruger internettet på en pc via et usb 4G-modem ... Jeg besluttede at kombinere pc'en med et tv for at se film via Wi-Fi, for dette tilsluttede jeg en DIR-615-router til pc'en, men pc'en ser det som et uidentificeret netværk ..

Tv'et finder også Wi-Fi DIR-615-netværket .. Jeg kan heller ikke indtaste routerens indstillinger, selvom alt før jeg brugte USB 4G, fungerede det godt.

Svar

Hej. Du vil ikke være i stand til at indtaste indstillingerne for D-Link DIR-615-routeren, mens forbindelsesstatus er "Ikke-genkendt netværk" på computeren. Forbindelsen skal etableres. Dette problem er sandsynligvis af tre grunde:

  1. Nogle statiske indstillinger for IP-adresser på computeren er specificeret i egenskaberne for den lokale netværksforbindelse. Du skal indstille automatisk modtagelse af adresser til IPv4 eller bare nulstille netværket på din computer. Men efter det bliver du sandsynligvis nødt til at omkonfigurere forbindelsen via 4G USB-modemet.
  2. Måske skyldes det routerens indstillinger. Derfor anbefaler jeg dig også at nulstille indstillingerne i henhold til instruktionerne: hvordan du nulstiller indstillingerne og adgangskoden på D-link-routeren.
  3. Det er muligt, at problemet er i netværkskablet. Med hvilken du slutter pc'en til D-Link DIR-615. Dette sker også.

Eller bare frakobl USB-modemforbindelsen.

Når computeren kan oprette forbindelse til DIR-615, kan du åbne dens kontrolpanel. Men sandsynligvis, hvis der oprettes en internetforbindelse via et 4G-modem, er der ingen forbindelse til routeren.

25.11.17

0

Spurgt af Alexander

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: JIO WIFI क ROUTER स कस जड. Connect Jiofi to Dlink DIR-615 Router. jio wifi to routerDIR615 (Kan 2024).

essaisrff-com