WLAN-forbindelsesfejl på smartphone

Pin
Send
Share
Send

Hej! Jeg brugte hjemme-Wi-Fi uden problemer, men da jeg købte en ny smartphone, blev dette umuligt. Først kunne jeg oprette forbindelse til netværket, så begyndte jeg at skrive "WLAN-forbindelsesfejl", jeg genstartede routeren, smartphone, intet ændrede sig, så så meddelelsen "Det aktuelle netværk er ikke forbundet til internettet, tryk for at ordne det", jeg trykkede, sætte et flueben, det var alt er fint i et par dage, så begyndte det at slå en fejl ud.

Meddelelsen dukkede op igen tre uger senere et eller andet sted, jeg fjernede det ved et uheld, nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre. Jeg ringede til udbyderen, bad mig om at returnere telefonen til fabriksindstillingerne, og det er det. Men fangsten er, at alle kan oprette forbindelse til netværket undtagen mig. Og min telefon kan oprette forbindelse til andre netværk end mit hjemmet.

Svar

Hej. Hvis andre enheder opretter forbindelse og arbejder til din router uden problemer, er problemet ikke med routeren og endnu mindre hos udbyderen.

Du skal først prøve at slette dit Wi-Fi-netværk på din smartphone. Klik på den, support og slet (eller på anden måde). Af en eller anden grund skrev du ikke engang, hvilken slags smartphone du har. Efter sletning skal du oprette forbindelse igen til dit Wi-Fi-hjemmenetværk ved at indtaste en adgangskode. "WLAN-forbindelsesfejl" skulle forsvinde.

Hvis dette ikke hjælper, skal du bruge råd fra leverandøren - for at nulstille indstillingerne på smartphonen til fabriksindstillingerne.

03.09.17

5

Spurgt af Anastasia

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Connect your PowerShot SX740 to your Android phone via Wi-Fi (September 2024).

essaisrff-com