Højhastighedsforbindelse afbrydes og kan ikke dele Wi-Fi i Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Kan du venligst hjælpe? Tigge.
Desværre har jeg ikke fundet svar på mine internetproblemer.

  1. Når den bærbare computer går i dvale, skal du trykke på knappen for at oprette forbindelse til Internettet igen. Netværkskablet er direkte forbundet til den bærbare computer, og der oprettes en hurtig PPPoE-forbindelse. I Enhedshåndtering til Broadcom og Intel Gigabit-netværkskort er fanen Strømstyring ikke markeret i egenskaberne. Jeg oprettede også en genvej til denne forbindelse og satte den i Startup. Og stadig, hver gang du har brug for at oprette forbindelse til Internettet via en knap, som i det 20. århundrede. Firewall er deaktiveret.
  2. Jeg kan ikke dele internettet via Wi-Fi. Jeg gjorde alt gennem kommandolinjen, resultatet af Internettet forsvandt helt, og den forbindelse, jeg spurgte med mit navn, afspejles overhovedet ikke i netværksforbindelser, som om jeg ikke havde oprettet det. Jeg måtte nedbryde alt til fabriksindstillingerne. Via Windows-indstillingerne skubber den samme ting, min forbindelse, som jeg ikke reflekterer, som: Netværk og internet - Forbindelse til netværket - Wi-Fi, ingen skubber det der. Jeg har ikke en computer-til-computer-forbindelse såvel som et hotspot.

Svar

På det første problem. For at en højhastighedsforbindelse i Windows 10 skal starte automatisk, skal du oprette en genvej til den og føje den til opstart i startmappen (som du allerede har gjort). Men før det skal du stadig gå til Netværksforbindelser, højreklikke på din PPPoE-forbindelse og "Egenskaber". Derefter skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Spørg efter brugernavn, adgangskode" under fanen "Parametre" og klikke på Ok.

Og for automatisk at starte, efter at forbindelsen er brudt (gå i dvaletilstand), skal du åbne egenskaberne for din PPPoE-forbindelse og i afsnittet "Parametre" skal du sætte et flueben ud for "Ring tilbage, når forbindelsen er afbrudt".

På et problem med distributionen af ​​Wi-Fi. Det er meget vanskeligt at forstå, hvad dit problem er. Jeg kan kun råde dig til at gøre alt i henhold til instruktionerne: hvordan man distribuerer Wi-Fi fra en bærbar computer på Windows 10.

Hvis noget ikke fungerer, og du ikke har fanen Mobile Hotspot, skal du opdatere Windows 10, og det er muligt at geninstallere Wi-Fi-adapterdriveren.

04.06.17

2

Spurgt af Svetlana

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fix Wi-Fi doesnt have valid IP configuration on Windows 10 (September 2024).

essaisrff-com