Router Tp-link TL-WR841N reducerer hastigheden på Smart TV og Android

Pin
Send
Share
Send

God dag. Jeg ejer en Tp-link TL-WR841N router. Seneste firmware. Selve pc'en, Android M18 Bilink og Smart Samsung er forbundet til den - alt sammen via kabel. Udbyderen leverer hastigheder op til 100 megabit. Hastighedstestmålinger: PC 95/95, m18 og smart 40-50 / 95 megabit. Tidligere registrerede jeg ikke hastighedstab, målinger viste den samme hastighed på pc'er og gadgets. Jeg forstår ikke, hvad der er årsagen.

Svar

Hej. Jeg må straks sige, at din hastighed er god, og at jeg ikke kan se noget problem. Og medmindre tidligere på en Android-set-top-boks og Smart TV var internethastigheden den samme som på en computer. Mest sandsynligt ikke, du har bare ikke tjekket.

Jeg tror, ​​at på et Smart TV og en Android-set-top-boks er hastigheden kun lavere, fordi der ikke er så kraftige netværkskort, eller på grund af softwaren til tv'et og selve set-top-boksen. Jeg kan bare ikke se andre grunde. Hvis der var et fald i hastighed over Wi-Fi, så kan du stadig henvise til en slags interferens, signal osv. Og hastigheden er altid stabil over kablet. Og jeg kan ikke engang forestille mig, hvorfor hun kunne falde (hvis det var et fald). 40-50 Mbps er ikke dårlig hastighed.

11.02.17

0

Spurgt af Vladimir

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP Link TL WR841N Wireless N Router New 2016. Unboxing. Setup (September 2024).

essaisrff-com