WAN IP er ikke en ekstern IP-adresse. Eksterne tjenester fungerer ikke

Pin
Send
Share
Send

Efter opdatering af firmwaren til ASUS RT-N11P-routeren begynder et udråbstegn at lyse (WAN IP er ikke en ekstern IP-adresse. Eksterne tjenester fungerer ikke).

Internettet fungerer fint (alt er oprettet i lang tid). Hvad er problemet?

Svar

Forleden hørte jeg allerede om et sådant problem, skrev i kommentarerne til artiklen om opsætning af Asus RT-N12. Måske er dette en form for massivt problem efter opdateringen. Ved en fejltagelse "WAN IP er ikke en ekstern IP-adresse. Eksterne tjenester fungerer ikke" er der intet på Internettet. Og der er ikke noget problem som sådan, fordi alt fungerer. Jeg tror, ​​at en fabriksnulstilling kan hjælpe, men skal jeg gøre det, når alt er i orden.

Et gult udråbstegn blinker i ASUS-routerens kontrolpanel, og der er en fejl. Og hvis du klikker på dette ikon, er der ingen anbefalinger? Hvis du kan, vedhæfte et screenshot af fejlen til kommentaren.

Opdatering

Som det viste sig, er problemet massivt. Fejlen "WAN IP er ikke en ekstern IP-adresse" dukkede op blandt mange brugere af ASUS-routere. Du finder mange nyttige oplysninger i kommentarerne nedenfor.

Jeg råder dig til ikke at være opmærksom på denne besked.

Denne fejl opstod på grund af det faktum, at internetudbyderen giver routeren en "grå" IP-adresse. Det vil sige en adresse fra dit private netværk. Disse adresser dirigeres ikke på Internettet. Den grå IP-adresse kan ikke bruges til at få adgang til routeren fra Internettet. Derfor vises der en besked der: "Eksterne tjenester fungerer ikke."

Hvis udbyderen udsteder en "hvid" IP-adresse, vises denne meddelelse ikke. Men nu udsteder næsten alle udbydere "grå" adresser. Jeg kan ikke sige, at dette er dårligt, eller at din internetudbyder snyder dig.

Det eneste problem er, at eksterne tjenester ikke fungerer. Jeg indtaster adgang fra Internettet. For at få adgang til FTP-serveren, fjernadgang til routerindstillingerne, adgang til IP-kameraet osv. Indstilling af DDNS-funktionen (dynamisk DNS) på routeren løser imidlertid ikke problemet. DDNS over nedtonede IP-adresser fungerer ikke.

11.11.16

40

Spurgt af Pavel

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 2 How to change WAN IP (Kan 2024).

essaisrff-com