Dell-bærbar computer kan ikke se 5 GHz-netværk. ZyXEL Keenetic Extra

Pin
Send
Share
Send

Hej! Vi købte og installerede en ZyXEL Keenetic Extra router, der fungerer i 2,4 GHz og 5 GHz båndene. Kan køb af en wi-fi-adapter løse dette problem, eller er det, at den bærbare computer er "tilstoppet"? Tak på forhånd.

Svar

Hej. Mest sandsynligt er alt meget simpelt. Wi-Fi-adapteren, der er indbygget i din Dell-bærbare computer, understøtter simpelthen ikke 5 GHz-netværk. Jeg kan ikke sige det helt sikkert, da du ikke skrev modellen, men sandsynligvis er det. Jeg skrev om dette i artiklen, hvorfor en bærbar computer, smartphone eller tablet ikke ser et 5 GHz Wi-Fi-netværk. Ja, at købe en ekstern USB Wi-Fi-adapter løser problemet. Kun når du vælger en adapter, skal du sørge for, at adapteren understøtter 5 GHz-netværk.

Med hensyn til det faktum, at Internettet på en bærbar computer går langsommere osv. Der kan være mange grunde her. Måske har du stærk interferens med en frekvens på 2,4 GHz i dit hus, det er det ustabile arbejde med Wi-Fi, eller måske, som du bemærkede, noget i den bærbare computer. Hvordan fungerer en bærbar computer, når den er tilsluttet andre Wi-Fi-netværk, eller i det mindste når den er tilsluttet en router via kabel?

14.10.16

4

Spurgt af Olga

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Роутер Keenetic Speedster KN-3010. Настройка интернета ростелеком, обзор меню. (Kan 2024).

essaisrff-com