Problemer med konfiguration af TP-link Tl-WR840N router

Pin
Send
Share
Send

Hej! Forleden købte jeg en Tp-link tl-wr840n router.

Jeg forbandt det som vist i instruktionerne. Men jeg stødte på et problem, da jeg begyndte at konfigurere det. Jeg gik til siden http://192.168.1.1 (som anført i instruktionerne), og når jeg vælger hurtigindstillingen, fremhæves ikke valgmulighederne i felterne. Selv når siden opdateres. Når jeg vælger den trådløse netværksfunktion, vises dens indstillinger heller ikke, kun en hvid baggrund. Fortæl mig hvad jeg skal gøre. Disken var ikke inkluderet.

Svar:

Hej. Jeg giver straks et link til instruktionerne til konfiguration af TP-link Tl-WR840N-routeren. Prøv at nulstille routerindstillingerne (i artiklen på det link, jeg skrev, hvordan man gør dette), så prøv at gå ind i indstillingerne igen.

Prøv også at konfigurere din TP-link Tl-WR840N fra en anden browser og om muligt fra en anden enhed. Du kan endda prøve det fra en smartphone eller tablet.

Selv har jeg ikke stødt på et sådant problem, når indstillingerne ikke åbnes i kontrolpanelet, men bare en hvid side. Jeg tror, ​​problemet kan være i den browser, gennem hvilken du prøver at konfigurere routeren.

Med hensyn til disken. Hvis det ikke er der, kan Easy Setup Assistant-hjælpeprogrammet (inkluderet på disken) downloades fra TP-Link-webstedet. Jeg kiggede, men efter TP-link Tl-WR840N fandt jeg ikke dette værktøj. Jeg skrev om dette emne her.

Hvis du har en router med den nyeste hardwareversion, kan du konfigurere den fra en mobilenhed via TP-LINK Tether-appen. Hvis han understøtter denne applikation, skal boksen med routeren indeholde disse oplysninger.

25.09.16

0

Spurgt af Anastasia

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How To Connect wirelessly Two Routers On One Home Network Using WDS without cable (September 2024).

essaisrff-com