To Samsung-tv'er på en Wi-Fi-router (Wi-Fi er deaktiveret)

Pin
Send
Share
Send

Spørgsmål: Hej! Jeg har et problem. Jeg rodede igennem hele Internettet, jeg kunne ikke finde svaret, jeg har en ASUS RT-N 10 router derhjemme, og så vi købte et andet Samsung TV, de er de samme, kun diagonalen er anderledes. Et tv med indbygget Wi-Fi-modul, et ikke. Og så forbinder vi Wi-Fi til det andet tv, alt er i orden, men !!! sammen understøtter Wi-Fi-tv ikke, det vil sige, du kan se enten dette eller det. Når Internettet fungerer på et tv, og du tænder for det andet, går dette straks ned! Fortæl mig hvad jeg skal gøre? Tak.

Svar:

God eftermiddag. Du skrev det ene tv med en indbygget Wi-Fi-modtager og det andet uden det. Hvordan forbinder du det til Wi-Fi? Har du en ekstern modtager tilsluttet den anden? Kan du ikke tilslutte dit tv via kabel?

Jeg kan med det samme sige, at ASUS RT-N 10-routeren er ret svag for tv'er med smarte tv'er, især for to. Men hvis den første slukkes med det samme efter tilslutning af det andet tv (hvis jeg forstod dig korrekt), så ligger problemet ikke i routeren. Der er noget andet her.

Jeg har hørt meget om sådanne problemer før, men ikke med tv'er. Når du slutter en bestemt enhed til netværket, og internettet forsvinder på alle enheder. Hvad der er problemet er ikke klart.

12.07.16

3

Spurgt af Eugene

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to connect your Hisense Smart 4K TV To Your Wi-Fi Network u0026 Check Its Working (September 2024).

essaisrff-com