Internettet er afbrudt flere gange i løbet af dagen

Pin
Send
Share
Send

Spørgsmål: God aften, 2 computere og en bærbar computer (min) er forbundet til routeren, Internettet fungerer for alle, men den bærbare computer slukkes flere gange om dagen, og der er ingen gul trekant, jeg klikker på ikonet nederst til højre, slukker den og tænder den igen, den fungerer når 20 min, når 1 time. Når han vil. Og så hele dagen. Jeg købte en ny router, eksperter (internetnetværk) kan ikke se årsagen.

Svar:

Eller måske går Internettet ud efter at have vågnet op fra dvaletilstand? Jeg skrev om løsningen på dette problem i detaljer i artiklen https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/otklyuchaetsya-wi-fi-na-noutbuke-pochemu-propadaet-internet-po-wi-fi/ ... Der skrev jeg, hvordan man forhindrer deaktivering af den trådløse adapter i dvaletilstand. Eller har du Windows 10?

Og alligevel er det ikke meget klart, hvordan det slukkes nøjagtigt. Bare den bærbare computer afbrydes fra Wi-Fi-netværket, og du skal manuelt starte forbindelsen hver gang?

Problemet er usandsynligt i routeren, især da andre enheder fungerer fint. Noget i den bærbare computer. Wi-Fi-adapterdriveren skal muligvis opdateres.

11.05.16

0

Spurgt af Ramil

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Internet: Packets, Routing u0026 Reliability (September 2024).

essaisrff-com