Hvordan nulstilles indstillingerne og adgangskoden på D-link-routeren?

Pin
Send
Share
Send

I dag opdagede jeg, at der i kategorien med artikler om D-link-routere ikke er nogen instruktion om, hvordan du nulstiller adgangskoden og indstillingerne. Derfor besluttede jeg at forberede en kort artikel, hvor jeg kunne fortælle og vise, hvordan du nulstiller indstillingerne på en D-link-router. Og D-link DIR-615 / A (se instruktionerne til opsætning), som jeg har liggende her, vil hjælpe mig :) Som du allerede har forstået, vil jeg skrive på eksemplet med denne router. Men artiklen er egnet til alle enheder fra dette firma: D-Link DIR-300, DIR-320 osv.

Et vigtigt punkt: En fabriksnulstilling sletter alle indstillinger på din router fuldstændigt. Du bliver nødt til at omkonfigurere den til at arbejde sammen med udbyderen, konfigurere Wi-Fi-netværket osv.

Og alligevel vil en sådan procedure rydde absolut alle indstillinger, inklusive adgangskoder. Derfor, hvis du vil nulstille adgangskoden på D-link, så passer denne instruktion dig. Desuden betyder det ikke noget, hvilken adgangskode du vil slette: den, der bruges til at indtaste indstillingerne, eller Wi-Fi-netværksadgangskoden - begge nulstilles. Denne metode er nyttig, hvis du har glemt adgangskoden til indtastning af indstillingerne for dit D-link, og standardadministratoren ikke fungerer.

D-link: fabriksindstilling ved hjælp af RESET-knappen og gennem indstillinger

Du kan rydde alle parametre ved hjælp af en dedikeret knap eller gennem routerens kontrolpanel.

Tilslut strøm til routeren, og find knappen på sagen NULSTIL... Der er ikke rigtig en knap, men bare et hul i sagen. Knappen er forsænket, så der ikke ved et uheld trykkes på den. Tryk på denne knap med noget skarpt, hold i mindst 10 sekunder og frigiv.

Se på indikatorerne på frontpanelet. Alt skal gå ud, undtagen POWER, og routeren genstartes og indstillingerne gendannes. Hvis det ikke virker første gang, skal du prøve igen og holde knappen nede i mere end 10 sekunder.

Opdatering: information dukkede op i kommentarerne om, at nulstillingen kun finder sted, hvis knappen Nulstil holdes nede nøjagtigt 10 sekunder... Prøv det.

Gendannelse af indstillinger via kontrolpanelet

På D-link, som på andre routere, kan du rydde alle indstillinger via siden med routerindstillinger. Hvis du har adgang til indstillingerne. Hvis ikke, så brug den metode, jeg skrev om ovenfor.

Gå til kontrolpanelet. Gå i din browser til 192.168.0.1 og indtast dit brugernavn og din adgangskode (standard - admin og admin). Du kan se detaljerede instruktioner til indtastning af indstillingerne på D-link.

Hold markøren over linket i indstillingerne Systemog vælg Nulstil... Bekræft nulstillingen ved at klikke på OK.

Vent på, at routeren genstarter.

Det er alt, du kan begynde at konfigurere. Hvis der er noget, har vi mange D-Link instruktioner på vores hjemmeside. Se dette afsnit. Held og lykke!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Windows 10: Connect Wi-Fi without password (September 2024).

essaisrff-com