Hvorfor fungerer den trådløse skærm ikke i Windows 10? Fejl "Miracast: tilgængelig, ingen HDCP"

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag. Jeg kan ikke slutte min pc til Smart TV via Miracast. Smart TV - LG39LB650V.

Computeren skriver: Miracast: Tilgængelig, ingen HDCP. (Miracast-funktion: Tilgængelig, understøtter ikke HDCP). Jeg forstår ikke, hvad det betyder.

Jeg har brug for at se videofiler, der findes i en browser på en pc via SmartTV.

Jeg forsøgte at kigge gennem Microsoft Edge-browseren i Windows 10 ved hjælp af den samme metode som beskrevet af dig, men jeg kan ikke finde enheden. Skriver, at pc'en ikke understøtter Miracast, så trådløs projektion fra det er ikke muligt.

Svar

God eftermiddag. Lad os prøve at finde ud af det. For at kunne forbinde en computer (Windows 10) med et Smart TV-tv (i dit tilfælde er dette LG) er det nødvendigt, at denne teknologi understøttes både på pc'en og på tv'et. Som jeg forstår det, har du aktiveret Miracast (WiDi) på tv'et i indstillingerne.

På en computer skal understøttelse af en trådløs skærm være både på siden af ​​grafikkortet og Wi-Fi-adapteren. Da du har en pc, kan jeg antage, at den slet ikke har et Wi-Fi-modul. Og selvfølgelig fungerer den "trådløse skærm" ikke. Men lad os antage, at din computer har en USB- eller PCI Wi-Fi-adapter. Eller du har endda en bærbar computer. Der er Wi-Fi i Windows 10-indstillingerne, computeren ser trådløse netværk.

Ikke alle grafikkort og Wi-Fi-adaptere understøtter Miracast (WiDi) -funktionen. Det er meget let at kontrollere dette. Kør kommandolinjen som administrator, og udfør kommandoennetsh wlan show driver.

Det vil sige, om den trådløse skærm understøttes eller ej. Hvis ikke, vil det blive angivet på siden af ​​hvilken enhed problemet er: grafikdriveren eller Wi-Fi-driveren. På skærmbilledet kan du se, at mit videokort understøtter Miracast / WiDi, men Wi-Fi-adapteren gør det ikke. Når jeg skifter adapteren til en anden (for eksempel TP-Link TL-WN725N V2), fungerer alt.

Jeg skrev mere om denne check og generelt om opsætning af denne teknologi i artiklen: Wireless Miracast Display (WiDi) i Windows 10.

Hvis din computer har Wi-Fi, men Miracast / WiDi-forbindelsen til tv'et ikke fungerer, skal du prøve følgende:

  • Opdater driveren til grafikkortet og Wi-Fi-adapteren. Download nye drivere fra producentens websted og installer dem.
  • Kontroller, om WLAN-tjenesten kører.
  • Du kan søge på Internettet for at få oplysninger om support til funktionen "trådløs skærm" på din Wi-Fi-adapter. Ikke alle adaptere understøtter det. Selv med de nyeste drivere.
  • Overvej at slutte din pc til dit tv ved hjælp af HDMI. Med fly, selvom du kan få alt klar, vil der sandsynligvis være en lille forsinkelse.

Jeg har set alle tre skærmbilleder, du vedhæftede. Men jeg tilføjede dem ikke, da der ikke er nogen oplysninger om problemet med dem. Du kan tilføje dit spørgsmål eller stille yderligere spørgsmål i kommentarerne.

09.12.18

12

Spurgt af: Vyacheslav

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: MESH - hvad er det, og hvorfor har du brug for det? Elgiganten forklarer (Kan 2024).

essaisrff-com