IPhone fra Amerika opretter ikke forbindelse til Wi-Fi (ser ikke netværket på afstand)

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag! Efter at have læst alle indlæg om dette problem kunne jeg ikke finde en løsning.

Problemet er dette, jeg har en iPhone 6, hentet fra Amerika (som angivet af sælgeren (købt fra hænderne)). Første gang efter at have tændt Wi-Fi på iPhone, fungerede det perfekt. Men for omkring en uge siden stoppede jeg med at fange Wi-Fi. Wi-Fi opretter forbindelse nær routeren (hvis du står lige ved siden af ​​den), og hvis du går til det næste rum, holder det bare op med at se netværket. Og også, hvis du bevæger dig væk fra routeren og prøver at oprette forbindelse til netværket, giver det en fejl, siger de, adgangskoden er ikke korrekt (og adgangskoden er korrekt! Fordi routeren selv forbinder netværket automatisk). Jeg prøvede alle metoderne og "glemte netværket" og nulstillede netværksindstillingerne og genstart både routeren og selve iPhone.

Svar

God eftermiddag. Normalt ser iPhones, der kommer til os fra Amerika, ikke Wi-Fi-netværk, der fungerer på kanal 12 og 13. Men de ser slet ikke disse netværk. Selv tæt på routeren.

Du har en underlig situation. Hvis du læser min artikel om, hvad du skal gøre, hvis iPhone (iPad) ikke ser Wi-Fi-netværket og kommenterer det, skulle du sandsynligvis have bemærket, at iPhone ofte ikke opfanger Wi-Fi-signalet godt eller kun i nærheden af ​​routeren (som i din sag) på grund af sagen. Hvis din telefon har en sag, skal du fjerne den. Der er dæksler, der blokerer signalet.

Tjek også din iPhone med andre Wi-Fi-netværk.

Nå, prøv at ændre Wi-Fi-netværkskanalen i indstillingerne på din router. Sæt en eller anden form for statisk kanal. Men ikke 12-13. Gem indstillingerne, og genstart routeren.

Nulstillede du netværket i henhold til denne instruktion?

05.02.18

1

Spurgt af Maria

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to instantly share your Wi-Fi password Apple Support (Kan 2024).

essaisrff-com