Dårlig hastighed til upload til internettet via en router

Pin
Send
Share
Send

Hej. Jeg har en router. tilsluttet, konfigureret. Alt er OK. Hvis ikke for en MEN. Hastigheden for at uploade filer (fra min computer til Internettet) er mindre end 100 Kb / s (nogle gange 20 Kb). Downloadhastigheden (fra internettet til min computer) er fremragende, som udbyderen lover (100 Mb / s).

Hvis du indsætter internetledningen direkte i computeren (uden router), er alt i orden og indlæses og aflæsses efter behov. Udbyderen kan ikke sige noget, de siger, at de ikke ser routerne og ikke kan rådgive noget - "hvis alt er ok, er problemet ikke hos os." Jeg skiftede ledningen fra routeren til computeren - det hjalp ikke ... GEM filerne ... Jeg arbejder med video - Jeg har altid brug for at uploade filer større end 4 GB ... og her spilder et foto ud på 5-7 minutter ... TAK

Svar

Hej. Nå, du ville i det mindste skrive en routermodel. Hvis uploadhastigheden er normal, når kablet er tilsluttet direkte til computeren, er problemet virkelig ikke på udbyderens side (sandsynligvis). Sådan en lav uploadhastighed, når du tjekker gennem Speedtest?

Du skal forstå, hvad årsagen er. I en router eller computer. For at gøre dette skal du slutte en anden computer til routeren (helst via det samme kabel) og kontrollere hastigheden. Måske kan nogen låne en bærbar computer. Hvis du ikke kan oprette forbindelse via kabel, skal du kontrollere hastigheden på en hvilken som helst enhed via Wi-Fi. Jeg tror, ​​dette vil afklare meget.

Har du et meget langt kabel fra din router til din computer? Tilsluttede du kablet til forskellige LAN-porte på routeren?

Jeg vil også opdatere routerens firmware, foretage en fabriksindstilling og konfigurere den igen.

Afklar dit spørgsmål, tjek uploadhastigheden på en anden enhed, og vi vil tænke videre.

09.09.18

2

Spurgt af Alexey

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Wi-fi Problems SkyQ Orbi and moving a SKY Q box (September 2024).

essaisrff-com