Windows 10: Ugyldig netværkssikkerhedsnøgle. Prøv igen

Pin
Send
Share
Send

Jeg besluttede at fortælle dig om løsningen på et lille problem, som jeg stødte på mig selv den anden dag. Jeg installerede Windows 10 på en ASUS bærbar computer. Alt var installeret godt, systemet startede, og jeg besluttede at oprette forbindelse til mit Wi-Fi-netværk. For at installere de nødvendige programmer skal du konfigurere alt osv.

Jeg åbner listen over tilgængelige netværk, vælger mit Wi-Fi-netværk, indtaster adgangskoden og får fejlen "Ugyldig netværkssikkerhedsnøgle. Prøv igen." Ikke forstået. Jeg indtaster adgangskoden til Wi-Fi igen, klik på "Næste" og igen denne fejl i gul tekst, siger de, en ugyldig sikkerhedsnøgle.

Kontrolleret tastaturlayout. Det koster "ENG". Kontroller, om Caps Lock er aktiveret. Slukket. Jeg indtaster adgangskoden og igen en fejl. Jeg tog et billede:

Men jeg ved, at adgangskoden er korrekt. Jeg har det simpelt. 8 tal og et bogstav. Jeg introducerer det næsten hver dag. Og her nægter Windows 10 at acceptere adgangskoden fra Wi-Fi-netværket. Adgangskoden passer ikke, selvom jeg er sikker på, at jeg angiver det korrekt.

Hvis Wi-Fi-adgangskoden ikke fungerer i Windows 10

Uden at tænke i lang tid åbner jeg min notesbog (du kan finde den gennem søgningen) og skriver adgangskoden til mit Wi-Fi-netværk i den. Så kopierer jeg adgangskoden fra notesblokken til adgangskodelinjen, når jeg opretter forbindelse til det trådløse netværk.

Og alt forbundet. Jeg kunne ikke se mere af indskriften "Ugyldig netværkssikkerhedsnøgle. Prøv igen"! Her er løsningen.

Hvis metoden beskrevet ovenfor ikke hjalp dig, indtaster du sandsynligvis faktisk den forkerte adgangskode. Tjek dit tastaturlayout og Caps Lock igen. Du kan se adgangskoden på en anden computer eller i routerens indstillinger i henhold til instruktionerne: hvordan du finder ud af din adgangskode fra Wi-Fi.

Du kan også prøve bare at genstarte din bærbare computer. Kontroller, om det opretter forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk.

Hvis det lykkedes dig at løse dette problem på en anden måde, eller hvis du har nyttige oplysninger om dette emne, så del det i kommentarerne. Mig og besøgende på help-wifi.com vil være meget taknemmelige for dig! 🙂

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Cómo Reparar Disco Duro, pendrive o SD desde la BIOS para casos extremos HDAT2. HHD Regenerator (Kan 2024).

essaisrff-com