Rødt kors på forbindelsesikonet, Internettet forsvinder og routeren overophedes

Pin
Send
Share
Send

Jeg har for nylig haft et meget mærkeligt problem med Internettet: et ikon, der viser, at internettet er tilsluttet eller ej. Han begyndte at vise computerskærmen med et rødt kryds hele tiden, selv når Internettet var tændt, lad os gå videre til emnet, Internettet ipv4 begyndte at slukke med jævne mellemrum, tænkte en virus, kontrollerede hele pc'en for vira, fandt intet, prøvede alt, men intet ændrede sig, besøgte for at omarrangere routeren fra sted til sted , fordi jeg troede, at routeren ikke fangede, og forresten, når den slukker, stopper den med at sende og modtage bytes, for nylig overophedes den. Identificer mit internetproblem, og skriv en løsning.

Svar

Fra din beskrivelse er det meget vanskeligt at forstå årsagen og give nogen anbefalinger. Skriv svarene på følgende spørgsmål i kommentarerne:

  1. Frakobles internettet på grund af problemer med din computer eller router? Eller fandt du det ikke ud?
  2. Har du en pc eller bærbar computer? Hvilken Windows? Og hvordan er computeren tilsluttet routeren? Det er bare, at du straks skriver, at "computeren med et rødt kryds" -ikon (som om kabelforbindelsen er mistet). Men så skriver du, at du omarrangerer routeren for at få et bedre signal. Eller opretter computeren stadig forbindelse via Wi-Fi?
  3. Vigtig! Forsvinder Internettet på alle enheder, der er tilsluttet routeren?
  4. Hvad laver du for at få internettet til at fungere igen?
  5. Er routeren varm? Lukker / genstarter det?
  6. Du skrev, at forbindelsesikonet med et rødt kryds, men Internettet fungerer. Hvordan finder du ud af, at han er afbrudt? I IPv4-egenskaber?

Hvis der er et problem med Internettet på alle enheder, er problemet bestemt i routeren. Og hvis det overophedes, som du skrev, kan Internettet på grund af dette gå tabt frit.

31.07.17

2

Spurgt af Ilya

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Icotera - Skift navn og adgangskode på trådløst netværk (Kan 2024).

essaisrff-com