Over en afstand er Wi-Fi internet langsomt og ustabilt

Pin
Send
Share
Send

Hej, ville du være så venlig at svare på årsagen. Noget mystik, den bærbare computer ser netværket, der er en internetforbindelse, men siderne er indlæst i lang tid. Jeg bringer den bærbare computer tættere på routeren, alt flyver. Jeg går tilbage til det næste rum, alt hænger. Smartphonen fungerer perfekt på mit værelse og ved siden af ​​min router. Hvad er grunden til at fortæl mig det?

Svar:

Det ser ud til, at der er en eller anden form for interferens på den kanal, som dit Wi-Fi-netværk fungerer på. Fra tilstødende netværk eller en slags enheder. På grund af dette fungerer Internettet via Wi-Fi fra en afstand muligvis langsommere eller endda slukket. Du kan prøve at ændre kanalen på dit Wi-Fi-netværk.

Du skrev, at smartphones fungerer godt overalt. Og dette er allerede underligt. Faktisk, når Wi-Fi-signalet falder, fungerer Internettet langsommere, men hvad du har, er sandsynligvis ikke normalt og kun på en enhed.

Måske er problemet i den bærbare Wi-Fi-adapter eller i antennen, som er indbygget i selve den bærbare computer. Falder signalet meget, når du flytter til det næste rum, hvor Wi-Fi ikke fungerer godt? Hvor mange netværksafdelinger er der tilbage?

08.08.16

1

Spurgt af Roman

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Fastest Internet Ive Tested.. (Kan 2024).

essaisrff-com