Hvorfor opretter min pc ikke forbindelse til Wi-Fi via TP-LINK TL-WN725N-adapter?

Pin
Send
Share
Send

Hej, jeg forsøgte at forbinde en Windows 7 64-bit pc til WiFi via TP-LINK TL-WN725N v3 netværksadapter, downloadede nyere drivere fra webstedet til denne version, aktiveret søgning efter nye forbindelser, deaktiveret antivirus.

Adapteren findes i enhedsadministratoren som en netværksadapter, den er også synlig på fanen Netværksforbindelser, også når adapteren er forbundet til selve systemenheden, forbindelsesikonet skifter fra et rektangel til sticks (signalniveau), når det fjernes, vises et rektangel tilbage, men der er ingen forbindelse, det ser ikke ingen forbindelser.

Det mærkeligste er, at ikonet for trådløs forbindelse ikke er aktivt på fanen Netværksforbindelser, det er gråt, du klikker på RMB på ikonet, vælg aktiver, og forbindelsen og de tilsluttede vinduer vises igen, men ikonet forbliver gråt, inaktivt, og forbindelser vises heller ikke.

Windows-diagnostik rapporterer, at problemet er med adapterdriveren og / eller med netværksforbindelser. Hvad kan problemet være?

Svar

Hej. Det er vanskeligt at forstå et sådant problem ud fra beskrivelsen. Det ville være meget bedre, hvis du vedhæfter skærmbilleder. I det mindste fra vinduet "Netværksforbindelser" og det vindue, der åbnes efter at have klikket på ikonet Wi-Fi (signalstyrke) i Windows 7-bakken.

Når du højreklikker på Wi-Fi-adapteren og vælger aktiver i vinduet Netværksforbindelser, hvad sker der nøjagtigt? Hvad er status ud for "Trådløs netværksforbindelse"? Og hvad sker der, hvis du bare klikker på Wi-Fi-ikonet i bakken.

Måske er der simpelthen ikke et enkelt Wi-Fi-netværk i radius, så computeren ser ikke tilgængelige Wi-Fi-netværk.

Et par tip:

  • Afinstaller TP-LINK TL-WN725N Wi-Fi-adapter i Enhedshåndtering, og genstart computeren.
  • Download driveren "TL-WN725N (EU) _V3_180807_Win" fra TP-Link-webstedet, og geninstaller den.
  • Se efter løsninger i artiklen TP-Link-adapter ser ikke netværket, opretter ikke forbindelse til Wi-Fi. Der viste jeg, hvordan man løser nogle problemer med Wi-Fi-adaptere fra TP-Link.

Du kan udfylde dit spørgsmål i kommentarerne. Herunder skærmbilleder. Jeg tror, ​​de vil afklare meget.

14.12.18

0

Spurgt af Dmitry

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TP-Link 150Mbps wifi USB Adapter TL-WN725N Setup instaling speed test (Kan 2024).

essaisrff-com