Wi-Fi er slukket på den bærbare computer og uden internetadgang. Hvad skal man gøre?

Pin
Send
Share
Send

God eftermiddag! Jeg købte for nylig en wi-fi-router kaldet Upvel. Han var nødvendig for at forbinde den nye bærbare computer til Internettet. Vi købte en router, satte den op, og alt fungerede godt, men efter to dage var Internettet væk. En person fra Beeline teknisk support oprettede det for os (vi bruger kabel- og internettjenester fra dem). Alt var oprettet, Internettet begyndte at arbejde igen. Og også, efter 1 dag forsvandt han. Og så blev det gentaget 2 gange. Jeg prøver at oprette forbindelse via min telefon. Wi-Fi er forbundet, men der er ikke noget internet i sig selv. Og så på alle enheder. Før Wi-Fi-routeren havde vi et almindeligt modem på linjen, kun på en computer. Fortæl mig hvad jeg skal gøre? Er dette et problem med routeren? Eller i et selskab med bøsning? (Måske slukker de bare Internetsignalet?) Eller er det relateret til en computer?

Svar:

God eftermiddag. Problemet er i princippet forståeligt, det viser sig kun, at Wi-Fi ikke forsvinder, selve netværket er der, enheder er forbundet til det, internettet fungerer bare ikke. Ingen internetadgang.

Har du prøvet, når internettet ikke længere fungerer, skal du slukke for routeren og tænde den? Det er bare, at når der er en Wi-Fi-forbindelse, men Internettet ikke fungerer, betyder det, at routeren ikke har forbindelse til en internetudbyder. Men uanset af hvilken grund det ikke forbinder, er det allerede vanskeligt at sige, der er mange muligheder: udbyderen har problemer, en fejl i selve routeren, routerindstillingerne flyver osv.

Hvis guiden, der kom for at konfigurere routeren, fortalte dig årsagen, ville jeg måske rådgive noget specifikt om dit problem.

15.09.16

0

Spurgt af Tanya

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Send Phone Wi-Fi to PC via USB cable No LAN cable, USB Tethering (Kan 2024).

essaisrff-com